Oefenwedstrijd van Martinus Gaaspermere!

Gisteravond openden we samen met Martinus en BV Almere het competitieseizoen met oefenwedstrijden in onze Gaasperdam hal. Even wennen: de kantine en ontvangsthal zijn vernieuwd en super mooi geworden maar ruiken nog naar “nieuw”. De hal zelf is nog steeds onze oude-vertrouwde hal gelukkig!

We speelden in totaal met 14 teams: 10 teams van Martinus/Gaasperdam en 4 teams van BV Almere, al was er hier en daar wel wat gemixt. We hebben zelfs notoire overloper Nick zo ver gekregen om in ons tenue te spelen namens Gaasperdam. Bleek eigenlijk niet eens zo moeilijk als je bedenkt dat het alternatief een kanarie-geel-waar-is-mijn-zonnebril shirt is!
Op alle banen is volop gestreden tot in de late uurtjes, de wedstrijden waren vrijwel allemaal krakers. Bij ons in team 1 viel ongeveer alles de verkeerde kant op, we verloren de eerste 3 wedstrijden allemaal in de verlenging van de derde set. We hadden het kunnen weten als we hadden geluisterd naar onze aartsvijand-van-de-avond Bas van Os: “ik win eigenlijk altijd”.. en zo geschiede…! Het was tevens de laatste wedstrijd van Melissa voor Gaasperdam voorlopig want ze gaat in Groningen spelen, iets dichter bij huis! We (/ik) ga(an) haar toch wel een beetje missen!!
Team 2 vs team 3 was net zo een veldslag met complimenten voor Angelique die in totaal een uur of 2 heeft gesingled, eerst tegen Lianne en daarna Fay, beiden super mooie wedstrijden. Zelfs Jeroen was jaloers dat hij niet zo veel mocht singelen! Jeroen ging het mixen wederom beter af dan het singelen, misschien toch maar eens een carriere switch overwegen? 

Team 4 tm 6 (onze 5e div teams) speelden allemaal tegen een team van BV Almere. Uiteraard stond de jaarlijks terugkerende wedstrijd tussen Thomas en Ferry (alias Vieze Fur alias de patjakker) op het programma en net als altijd werd het een 3-setter met verleningen aan alle kanten. Hun single was echter niet de meest uit-het-oog-springende, die eer gaat naar Anil die na 12 jaar zijn eerste single speelde tegen Mathijs Wiersma die al 15 jaar niet meer gesingled had. Zeer amuzantelijke wedstrijd en denk dat deze mannen vandaag met veel plezier en spierpijn terugdenken aan deze wedstrijd! Kreeg echter niet de indruk dat het smaakte naar meer…! 

Bij de wedstrijd van team 5 konden we spreken van een succesvolle competitie-terugkeer van Farley, die nog steeds weet hoe het moet! Verder viel het op dat Vincent niet mocht tellen omdat een tegenstandster graag wilde tellen, jammer voor Vincent !! Bij het team van Bas, Bjorn, Carsten, Bianca en Anne viel het juist op dat het vrij rustig was. Er zitten toch een aantal spelers in het team die graag verbaal de strijd aan gaan met zichzelf maar gisteren weinig van gemerkt. Misschien dat ze nog even moet inkomen in het nieuwe seizoen!
De laatste 2 wedstrijden gingen tussen Martinus en Gaasperdam. Michel, Ramon, Shinta en Romy maken dit seizoen voor het eerst hun opwachting in de 6e div en hielden knap stand tegen een 6e divisie team van Martinus (Joost, Vincent, Lianne en Annemarijn). Michel speelt nog steeds met zijn verkeerde hand (links) en dat zorgt toch altijd weer voor verwarring! De laatste wedstrijd was een beetje puzzelen vanwege een last-minute afmelding. Gelukkig hebben de teams van Guus en Danielle met elkaar creatief geschoven en zo een hoop leuke wedstrijden kunnen spelen. Guus heeft het zelfs op durven nemen in de mix met Sela tegen Chèmene en Mickey. Ik heb niet durven vragen wie dat gewonnen heeft… 

Al met al een geslaagde avond en we zijn alweer begonnen met de organisatie van de oefenwedstrijd voor volgend seizoen! De echte competitie begint over 2 weken met een uitwedstrijd voor de meeste teams. Updates zullen volgen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.