De Shuttle van Onno’s Ingy/Royski

Een nadere en grappige kennismaking, zo mag de Shuttle van deze week wel genoemd worden. Wil jij weten wie de Zwolse Hinde is in dit team? Of wil jij weten waarom zij samen met het andere recreantenteam de enige échte Gaasperdamteams zijn? Lees snel verder, Royski en de Zwolse Hinde hebben er een leuk stuk van gemaakt! Join hun fanclub!

Dit recreanten team bestaat uit twee lieftallige dames en twee losbollen !
– Inge van Eijkelenburg (2e dame): Onze vertrouwde en verzorgende type, die altijd te hulp schiet als iemand als gevolg van uiterste inspanningen wat suiker tekort komt of anders graag een relativerende opmerking kan maken.
– Romy Nikol (1e dame): een pittige dame, die onverzettelijk in haar singles tot op de bodem gaat… als dat al nodig is, want haar kwaliteiten zijn van een bijzondere buitencategorie binnen onze recreantenwereldje.
– Roy Amanh (2e heer): onze verkreukelde, onnavolgbare joker, die de tegenstander al mentaal op het verkeerde been weet te zetten voordat de wedstrijd begint.
Zijn sociale inslag duurt altijd wel een setje lang, maar daarna laat ie even weten wie de baas is.
– Michel Steenbergen (1e heer): ogenschijnlijk gebombardeerd tot Teamcaptain, hoewel hij graag delegeert. Soms moeite met begintijd van een wedstrijd, maar eenmaal op het veld vreet hij elke centimeter op… zolang het nodig is.
– Grote gemene deler van dit Team is het speelplezier en de lekkere humor onderling, die wij overal en nergens opdoen. Daarnaast staat een gezonde dosis doorzettingsvermogen en hier en daar wat fanatisme ons niet in de weg om reeds vaker kampioen te worden. Dit viertal is in de afgelopen jaren een hechte groep geworden. Dit team is een mooie mix van verschillende nationaliteiten. We hebben een Hindoestaanse Surinamer (Royski), een Duitse Doorzetter (Die Dresdner Nikol), een op-en-top Amsterdammer (Steentje) en onze Zwolse Hinde (Onno’s Ingy).
Over onze naam is enige discussie waar wij altijd gelijk zullen krijgen. Sinds de fusie met Martinus Amstelveen is er geen team meer binnen onze competitie dat alleen uit Gaasperdammers bestaat. De twee uitzonderingen zijn de twee recreanten teams.
Dus het zijn de twee recreanten teams , die de naam en eer van de vereniging hoog moeten houden. Voor ons is de druk al enkele jaren heel groot, maar dat kunnen deze superrecreanten makkelijk opvangen. We kunnen ook nog bouwen op de jarenlange ervaring die wij inmiddels hebben.
Ik hoop dat de mensen die dit lezen nieuwsgierig zijn geworden en lid willen worden van onze fanclub. Dat kan natuurlijk! Probeer je op te geven bij onze teamcaptain Michel. Hij verwijst jullie waarschijnlijk door naar Roy, maar het komt altijd goed!
Ook als jullie een wedstrijd willen bijwonen zijn jullie écht van harte welkom.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.