Verslag Haarlemmermeer Toernooi

Ingezonden door Mickey Potthoff

Afgelopen weekend gingen we met een klein clubje mensen van Martinus en Gaasperdam richting Hoofddorp voor het Haarlemmermeer Toernooi van BC Meershuttle. Martijn, Felicia, Mickey en hun partners van BV Almere, Chloe Amelo en Priscilla Holthuis, en van BC Duinwijck Brian Wassink gingen dit weekend de strijd aan. En niet zonder resultaat!

Na een halve finaleplaats, en vorige week al een verloren finale was het deze week tijd voor Mickey en Felicia om de titel binnen te halen in de GD6. Na een herhaling van de halve finale van vorig jaar op dit zelfde toernooi, stonden we in de finale en wonnen deze uiteindelijk vrij eenvoudig, waarmee de stijgende lijn van de laatste 3 weken zich heeft doorgezet.

Martijn had het iets zwaarder in zijn GD4 met Chloe. Maar ook hier werd, na wat spannender partijen dan in de GD6, de titel binnengehaald. Dit was alweer de vijfde titel voor Martijn in 3 weken na al in Hoorn de HD4 en GD4 te hebben gewonnen en vorige week in Castellum al de GD4 te hebben gewonnen met Dieuwke. 5? Dat zijn er toch pas 4? Onze duikende machine die maar blijft rennen zelfs na 8 zware partijen won gisteren ook nog eens de HD4 met Brian Wassink in een heel spannende finale die met 19 in de 3e game pas werd beslist in hun voordeel.

Martijn zijn mixpartner Chloe van BV Almere won tenslotte nog de DE4. Dit deed ze in een poule van 3 waarin er ook nog een dame uitviel dus deze titel was onverwachts s’ochtends om een uurtje of 10 al binnen.

Buiten alle overwinningen die werden behaald waren er ook nog een paar ereplaatsen. Mickey kwam tot de halve finale in de HE6, Felicia en Priscilla werden 3e in de DD 6, waar achteraf nog meer in had gezeten aangezien de 2e plek maar op 1 set niet is gehaald.

Op naar de volgende toernooien!

Mickey Potthoff

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.