Competitie update team 5

Martinus Amstelveen team 5 bestaande uit Iliaz, Marc (van Bekkum), Vincent, Asmara, Felicia en Demi. 


Een team dat zich heeft voorgesteld via whatsapp (makkelijkste weg), want nog niet iedereen kende elkaar, maar dat nam niet weg dat de gezelligheid er meteen in zat. Al snel ontstond de discussie, waar gaan we heen met ons teametentje? Wanneer, voor of na de wedstrijd? En nee, geen McDonalds. De helft van het team wilde voor een wedstrijd en de rest daarna. Inmiddels zijn wij twee keer wezen lunchen met het team bij Silversant en ergens in de buurt van Hillegom. Wat betreft het eten gaat het allemaal goed in het team, maar dan moet je natuurlijk naar de wedstrijd toe, tja…………

Dit team heeft nogal moeite om dit seizoen de sporthal te vinden. Het begint bij de carpoolplek Laan van Langerhuize in Amstelveen. Wat is het adres? Hebben we het adres van de voorzitter of daadwerkelijk van de sporthal? Een half uur later eindigen we dus toch in een woonwijk en niet bij een sporthal. Het is nog geen enkele uitwedstrijd goed gegaan. En dan heb je het goede adres ingetypt in Google Maps, kom je bij een bouwplaats uit en daarachter staat de sporthal (Meershuttle BC). Dit leidde gisteravond toch wel tot frustraties, dat zelfs aan de lokale bewoner is gevraagd, hoe komen we aan de overkant van deze bouwplaats, hè Vincent? We gaan ruim op tijd weg en zijn dan ook altijd op tijd voor aanvang van de wedstrijden. 
De wedstrijden gaan daarentegen erg goed t.o.v. de heenreis naar de sporthal. Op dit moment staan wij op de 1e plaats na 6 wedstrijden met 38 punten. Duijnwijck zit ons op de hielen met 35 punten. Gevolgd door Dynamo Sassem met 32 punten. Deze 38 punten zijn bij elkaar verzameld door team spirit, aanmoediging, de bananen van Vincent, de loempia’s van Felicia en een dosis humor. Af en toe moeten we elkaar er doorheen slepen als de één een kater heeft of gewoon simpelweg niet scherp genoeg is. Ja, en dan hebben wij de pijntjes nog niet gehad. Desalniettemin gaan we als team door met de strijd en hopen we begin februari nog steeds nummer één te staan.

Groetjes Demi
Team 5

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.