Vooruitblik week 14

Het laatste competitieweekend in het seizoen 2014-2015 staat weer voor de deur. Traditiegetrouw zijn de laatste thuiswedstrijden in sporthal Gaasperdam een waar feestje. Ook dit seizoen zal geprobeerd worden om er een mooi spektakel van te maken. Maar eerst zal er natuurlijk gestreden worden voor elk punt. Met twee kampioenschappen al binnen en misschien wel meer belooft het een mooi weekend te worden. De senioren spelen op zaterdagavond vanaf 19.00 uur en de jeugdteams op zondagochtend vanaf 09.30 uur.

De laatste vooruitblik van dit seizoen begint met ons vlaggenschip MARTINUS AMSTELVEEN 1. Vorig weekend is het helaas niet gelukt om een overwinning te pakken. Maar dit weekend zijn er weer volop kansen voor dit team. Gespeeld gaat er worden tegen ’t Vennewater 1. Team 1 staat op de laatste plaats in de Tweede Divisie terwijl de tegenstander van dit weekend op een zesde plek te vinden is. Op papier dus zeker mogelijkheden voor onze mannen en vrouwen!

Zoals al in de vorige vooruitblikken beschreven, is MARTINUS AMSTELVEEN 2 verwikkeld in een hevige strijd om het kampioenschap in de Vierde Divisie. Vorig weekend kreeg dit team het voor elkaar om nog een puntje uit te lopen op de nummer twee waardoor het verschil nu 4 punten bedraagt. Als u écht een goede reden wil hebben om zaterdagavond naar de hal te komen dan is deze wedstrijd de reden om dat te doen. De strijd der titanen staat namelijk op het programma en dat betekent dus dat ons tweede team als koploper zal aantreden tegen de nummer 2 in de poule: Duinwijck 8. In een directe confrontatie zullen beide teams uit gaan maken wie zich mag kronen tot de kampioen in de Vierde Divisie. Om je vingers dus bij af te likken! Kom aanstaande zaterdag naar de Gaasperdamhal en moedig team 2 aan op weg naar het kampioenschap!

De kampioenen van MARTINUS AMSTELVEEN 3 treden zaterdagavond aan tegen de nummer 2 de Vliegende Shuttle. Dit team hoopt het seizoen in stijl af te kunnen sluiten. De vorige confrontatie leverde een gelijkspel op: 4-4. Spannend zal het dus sowieso worden!

Het andere team 1, GAASPERDAM 1, zal aanstaande zaterdag moeten vechten om nog één puntje te pakken tegen Overbos 3 om zodoende te handhaven in de Hoofdklasse. In de heenwedstrijd werd het 7-1 voor de inwoners van Hoofddorp. Dit belooft een hele spannende wedstrijd te worden waarbij handhaving dus op het spel staat. Net als in het geval van team 2 is deze wedstrijd zeker een aanrader om te komen kijken in sporthal Gaasperdam. Hoelaat? Natuurlijk om 19.00 uur!

MARTINUS AMSTELVEEN 4 moet wachten op het resultaat van hun directe concurrenten. Het seizoen zit er voor dit team op. Alles is er aan gedaan om kampioen te worden maar aankomend weekend zal blijken of dit voldoende is geweest.

In de Derde Klasse zal MARTINUS AMSTELVEEN 8 aantreden tegen ’t Gooi 3. Dit zal gebeuren op zondagochtend om 09.15 in de Bloemhof. Een spannende wedstrijd belooft dit te worden. Team 8 staat namelijk achtste en laatste terwijl de spelers uit het Gooi op een zevende plek staan. Om dit seizoen nog een beetje glans te geven zal team 8 hopen op een mooi resultaat tegen de directe concurrenten.

Ook de kampioenen van GAASPERDAM 2 komen dit weekend nog in actie. Zij spelen uit tegen De Shuttle 2 op zondagochtend. Het team zal er op gebrand zijn om het toch al mooie seizoen met een goed resultaat af te sluiten. Heel veel succes!

GAASPERDAM 3 en 4 zijn waarschijnlijk al op vakantie richting een warm land. De competitie zit er namelijk voor hen al op. GAASPERDAM 3 zal waarschijnlijk eindigen op een zeer verdienstelijke tweede plek. Proficiat! Ook team 4 kan zeer tevreden zijn na dit seizoen. Het zal nog spannend worden op welke plek zij zullen eindigen. De afstand tot de nummers 5 en 6 is op dit moment 1 en 4 punten in het voordeel van team 4, maar hun concurrenten komen dit weekend nog in actie.

GAASPERDAM J1 komt dit weekend niet meer in actie. Het seizoen zit er voor deze jonkies al weer op en zij zullen eindigen op een hele mooie vierde plek in de U15 poule. Heel erg goed gedaan, jongens!

De spelers van GAASPERDAM J2 komen dit weekend nog wel in actie. Zij spelen op zondagochtend tegen Weesp J3. Dit zal zijn in onze eigen sporthal. Team J2 staat ook op een mooie vierde plek. Met een voorsprong van 3 punten op de nummer 5 moet het mogelijk zijn om deze positie na dit weekend ook te hebben.

De allerjongsten van onze vereniging, GAASPERDAM C1, spelen dit seizoen ook hun laatste wedstrijd op zondagochtend in onze eigen hal tegen Hoornse BV C2. Team C1 heeft tot nu toe maarliefst 80!! punten bij elkaar geslagen en staat daarmee op een hele goede tweede plaats. Ongeacht het resultaat dit weekend zal de C1 deze plek vasthouden. Jullie mogen nu al heel erg trots zijn op dit resultaat! Maak er dit weekend een leuke wedstrijd van en probeer het seizoen op een mooie manier af te sluiten!

Al met al dus genoeg spannende wedstrijden dit weekend. Kom naar de hal en neem een kijkje bij één van bovengenoemde wedstrijden! Het zal dus ook de laatste mogelijkheid zijn dit seizoen om een kijkje te kunnen nemen bij onze thuiswedstrijden! Het bestuur wenst alle teams heel veel succes en in het bijzonder team 2 en Gaasperdam 1. Geduimd zal er natuurlijk ook worden voor team 4! Daarnaast zal de huldiging voor de teams die op zaterdag spelen en kampioen zijn geworden plaatsvinden na de wedstrijden in de kantine!

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.