Competitie: BV Gaasperdam succesvol in Hoorn

Afgelopen weekend was weer het seniorentoernooi in Hoorn. Dit toernooi begint op vrijdagavond (als je pech hebt) en is zondagavond afgelopen. Het wordt altijd erg druk bezocht en Gaapserdam kon dan ook niet ontbreken. Afgevaardigden van Gaasperdam waren: Cindy van der Horst, Anna Lam, Chantal Mulkens, Suzanne Mulkens, Bas van Os, Marina van Os, Ben Steven en Ferry Voortman. Ook onze ‘half-Gaasperdammers’ Menno Rijken en Wouter de Wildt waren aanwezig.

Op zaterdagavond wordt er altijd een feest georganiseerd, zo ook dit jaar. Dit jaar was er echter sprake van geluidsoverlast, waardoor er een vroeg einde kwam aan het feestje in de kantine van HBV. Maar dat wil niet zeggen dat wij allen vroeg gingen slapen… We hebben nog flink ‘gemexicaand’ en kussengevechten gehouden. Op z’n Gaasperdams.

Toen alle luchtbedden eindelijk waren opgeblazen, Wouter en Cindy een paar keer gestoord waren en Menno eindelijk een plek had gevonden om te slapen, werd het eindelijk stil…

Erg gezellig allemaal en dit ook niet zonder resultaat. Hieronder de resultaten op een rijtje:

C-klasse:
Chantal en Bas: halve finale gemengd dubbel.
Chantal en Saskia van Gils (BV Slotermeer): 2e plaats dames dubbel.

B-klasse:
Anna: halve finale sames enkel
Suzanne en Jelle Kelderhuis (BC Duinwijck): 2e plaats gemengd dubbel.

A-klasse:
Suzanne en Anna: 2e plaats dames dubbel.

De resultaten van de Gaasperdammers tijdens dit toernooi kun je hier bekijken.

Uiteindelijk was het een lang weekend en zijn we met een aantal geldprijzen weer afgezakt naar Gaasperdam. Iedereen was redelijk kapot… Volgend jaar zijn we er weer!
Suzanne Mulkens

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.