Competitie: Verslag OTK Gaasperdam A1 – Flower Shuttle A1

Dinsdag 15 februari moest Gaasperdam A1 voor het eerst tijdens de OTK thuis aantreden tegen een voor mij uit de eerste klasse bekend team: Flower Shuttle A1. Dat deden ze niet onopgemerkt, want er waren veel supporters waarvan ik er eentje was.

Martin Bartelings begon met de eerste heren enkel. Hij speelde af en toe onder zijn eigen niveau en daardoor kreeg hij het moeilijk tegen een niet al te beste tegenstander. De vorm wist hij te hervinden en won met gemak (1 – 0). Hans van Os was ondertussen ook al begonnen met singelen. Hij had het niet heel erg makkelijk, maar verraste de tegenstander met zijn aparte slagen (2 – 0).

Cindy en Rosina: niet zoveel support nodig...Cindy van den Horst was de eerste dame en stond niet opperbest te spelen. Maar alsnog had ze geen moeite met haar tegenstander en deed ze gewoon wat er van haar verwacht werd (3 – 0). Rosina van Maanen was de eerste die haar partij verloor. Ze zei het zelf al voor de wedstrijd: "Of ik verlies met ruime cijfers of ik win met ruime cijfers". Jammer genoeg verloor ze met goed spel (3 – 1).

De eerste partijen waren niet bepaald spannend en dus dachten Hans en Ben Steven daar even verandering in aan te brengen. De eerste set werd verloren, maar dat was een opwarmertje. Tijdens de tweede set speelde het Nederlands/Duitse duo de sterren van de hemel en waren ze weer terug in de wedstrijd. De laatste set werd weer moeilijk, maar door de telepathie van Anna en de waves van het publiek werd de winst binnengehaald (4 – 1). Roos en Cindy hadden in de dubbel niet zoveel support nodig. Deze partij was voorbij voordat we het wisten. Ze stonden geweldig te spelen samen (5 – 1).

De eerste mix werd gespeeld door Cindy en Martin. Dit zou in principe een makkie moeten zijn voor dit duo, maar Martin had net als in zijn single moeite met het lagere niveau van de tegenstander. Dit niveau zakte gelukkig niet al te laag en werd er toch gewonnen (6 – 1). Ben was tijdens deze wedstrijd de man van de spannende partijen. Net als in de dubbel speelde hij een drie-setter, dit keer met Rosina. De eerste set wonnen ze, maar daarna waren ze het hele spel kwijt waardoor het laatste punt verloren ging (6 – 2).

Het was een supergezellige avond!! Volgende keer 8 – 0 toch?! Moet kunnen!
Trouwe supporter van Gaasperdam A1, Patricia van Oers

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.