Recreanten: Verslag RC Ouderkerk a/d Amstel – Gaasperdam

Maandag 14 maart 2005 trok het recreantenteam naar het mooie dorp Ouderkerk a/d Amstel. Voor Eddy Holla was dit als mededorpsbewoner een thuiswedstrijd. Het bleek echter dat hij nog niet geïntegreerd was: niemand herkende hem. Na enige moeite werden de kleedkamers gevonden en betrad ons team de arena.

Dat ons team groeiende is bleek al snel: alle enkelpartijen werden zonder problemen gewonnen. Ferry Anholt en Eddy wonnen vrij gemakkelijk van hun tegenstanders, de ervaring van de 40+ers won het van het enthousiasme van de jonge tegenstanders. Sara Wiesemann maakte haar reputatie waar door over haar tegenstander heen te walsen en ook Annie van Hezel heeft de smaak te pakken. Snel stonden we op een comfortabele 0 – 4 voorsprong.

Het duo Ron Kikkert / Ferry Anholt maakte een gedegen indruk, na hun winstpartij was de buit al binnen. Linda de Vos en Sara maakten het nog even spannend in hun damesdubbel, maar wonnen toch op karakter in twee games (laatste in 14 – 17). Ook de gelegenheidskoppels Linda / Eddy en Annie / Ron voelden elkaar goed aan. Met een eindstand van 0 – 8 was het dan ook goed uitrusten.

Op 22 maart 2005 wordt alweer begonnen aan de returnwedstrijden. Een hoge klassering moet, gezien de behaalde resultaten, haalbaar zijn. Om kampioensaspiraties te koesteren moet echter gewonnen worden van UVO Spirit.

Wordt vervolgd…
Eddy Holla

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.