Competitie: Hans van Os jr. in de bloemen in Lisse

In het weekeinde van 12 en 13 maart 2005 werd in Sporthal Meerzicht te Lisse het 34ste Keukenhoftoernooi gespeeld, georganiseerd door BV Lisse. Aan het toernooi werd deelgenomen door 141 spelers die zich hadden ingeschreven in de A-, B-, C- en D-klasse. BV Gaasperdam werd vertegenwoordigd door Nick van den Houten, Dion Keulen en Hans van Os jr.

Keukenhof 2005: Hans van Os jr. in afwachting van de service...In het gemengd dubbel in de B-categorie werd Hans met partner Selena Piek (Van Zijderveld) tweede in de poule en daarmee uitgeschakeld.

In het heren dubbel in de C-categorie waren partners Dion en Nick ingedeeld in dezelfde poule als Hans en partner Jacco Arends (BC Duinwijck). In een rechtstreeks duel om de eerste plaats in deze poule maakten de Gaasperdammers er een waar spektakel van, dat uiteindelijk met 12 – 15, 15 – 7 en 15 – 7 werd gewonnen door Hans en Jacco. In de halve finale werden Hans en Jacco uitgeschakeld door de latere winnaars.

In het heren enkel in de C-categorie werd Nick in de eerste ronde uitgeschakeld. Dion en Hans wisten beiden de halve finale te bereiken. Dion verloor helaas in 3 sets (16 – 17, 15 – 12 en 11 – 15) van eerdergenoemde Jacco Arends en Hans won in 3 sets (14 – 17, 15 – 7 en 15 – 6) van Roy Pigge. In de finale won Hans in 2 sets (15 – 8 en 15 – 11) van Jacco.

De resultaten van de Gaasperdammers tijdens dit toernooi kun je hier bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.