Wedstrijdverslag Duinwijck 11 – Gaasperdam 4 (1 – 7)

Gaasperdam 4 speelde uit tegen Duinwijck 11 en moest eerst 1 uur wachten op het einde van de wedstrijd van Gaasperdam 5 die, na een 3 – 0 achterstand, uiteindelijk met 5 -3 wonnen.

Tommy Pattij ging van start en was zo beleefd het eerste punt aan de tegenstander te laten (0 – 1). Daarna won Dion Keulen de tweede single in 2 sets (1 – 1).

Ginette Germs won in haar zo gebruikelijke stijl (1e set winnen, 2e set verliezen en 3e set spannend tot het einde) in 3 sets (2 – 1). Cindy van der Horst was veel beter dan haar tegenstander, alleen wist ze dat zelf niet. Ze maakte het zichzelf de eerste 2 sets heel moeilijk, maar won uiteindelijk in 3 sets (3 – 1).

Heren dubbel van Hans van Os en Tommy was na een goede eerste, dramatische tweede en weer goede derde set ook een overwinning (4 – 1). Rosina en Cindy speelden in de eerste set na een nerveus begin de voor het dames dubbel in team 4 niet ongebruikelijke serie 14 – 14, 16 – 16 en 17 – 16. De tweede set liep fantastisch en de dames wonnen uiteindelijk vrij gemakkelijk (5 – 1).

De mix van Hans en Ginette werd in 3 sets gewonnen (6 – 1) en de mix van Dion en Rosina leek verloren te gaan toen ze in de derde set met 14 – 1 achter stonden. Tot ieders en eigen verbazing wisten ze de laatste set alsnog te winnen (7 – 1).

Lang na Studio Sport en net voor Expeditie Robinson kwamen we thuis, maar het was de moeite waard. Op naar de volgende wedstrijd!!
Hans van Os sr.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.