Competitie: Gaasperdam 2 wint eerste wedstrijd

Zondagochtend 26 september om 10 uur speelde Gaasperdam 2 in de 4de divisie tegen het eerste team van Overbos.

Jeroen van Rooij en Ferry Voortman konden beiden niet aanwezig zijn en daarom viel Koert van Mensvoort in. Koert van Mensvoort: sterke invalbeurt...Helaas verloor Koert de eerste single in 2 sets. Marcel Panse won daarna zijn single in 3 sets wat de stand op 1 – 1 bracht.

Miranda Voorn won met haar ogen dicht de single. Lafina Hulshof had het wat makkelijk maar vocht grotendeels tegen haar eigen vorm. Gelukkig won ze in 3 sets. De heren dubbel van Marcel en Koert liep goed en werd gewonnen in 2 sets. De dames Miranda en Lafina hadden het wat lastiger maar wonnen toch na een lange partij.

De mixen werden tegelijk gespeeld. Koert en Miranda speelden voor het eerst met elkaar, maar wonnen toch vrij gemakkelijk. Marcel en Lafina deden er iets langer over en wonnen in 3 sets. Het was een lange dag met veel 3 setters, maar wel een riante overwinning met 7 – 1.

Gaasperdam 2 speelt op zaterdagavond 9 oktober aanstaande haar tweede wedstrijd uit tegen BC US 1. Op zaterdagavond 16 oktober aanstaande zal Gaasperdam 2 haar eerste thuiswedstrijd spelen.

Supporters zijn altijd welkom!
Marcel Panse

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.