Verslag Grote Clubactie 2005

Voor BV Gaasperdam zijn onlangs een aantal jeugdleden en volwassenen enkele weken achtereen in de weer geweest om loten van de Grote Clubactie 2005 proberen te verkopen. De enige landelijke loterij waarbij zo heel gemakkelijk de kas van de verenigingen gespekt kan worden. Van elk verkocht lot à € 2,50 per stuk gaat namelijk € 2,- in de kas van de vereniging. De verkopers zelf krijgen per 25 verkochte loten een bon naar keuze à €10,-. Zo werden er dit keer bioscoopbonnen, een boekenbon,  een boncadeaubon, een CD-bon en een Irisbon verdiend. De trekking van de loterij van de Grote Clubactie 2005 heeft inmiddels plaatsgevonden (zie voor de uitslagen: www.clubactie.nl).

Verkopers Grote Clubactie 2005: Wesley, Merlijn, Maro, Niraj, Niels en Jesper (Sven en Saif niet op de foto).In totaal zijn 363 loten verkocht door:

Saif Basnoe 10
Niraj Sewgobind  11
Maro Markot   25
Merlijn Mascini  25
Niels Maas  25
Wesley van der Meulen 26
Sven Anholt 30
Jesper van Bockel  39
BV Gaasperdam 172
Totaal 363

Naast de cadeaubonnen kregen alle verkopers nog wat hebbedingetjes die door onder andere Herman Esveld (woensdagavondrecreant) en Joep Leen (competitiespeler uit team 5) ter beschikking werden gesteld.

Het was dit jaar wel wat moeilijker dan voorheen om een groot aantal jeugdleden zo ver te krijgen om de loten te gaan verkopen maar de bovenstaande heren hebben hun uiterste best gedaan!Sven en Wesley al voor de 3e keer? Jesper volgend jaar toch maar tot de vijftig?

Hulde aan bovengenoemde heren: jullie hebben de verrassing en je bon dubbel en dwars verdiend!

Alle jeugdleden, Inge van Eijkelenburg, Jan Bresser en alle kopers natuurlijk ook, hartelijk bedankt voor dit mooie resultaat!

Doet iedereen volgend jaar weer mee met de Grote Clubactie 2006?

Corrie van Kampen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.