Van de voorzitter – 5

Het einde van het jaar is bijna in zicht maar dat betekent natuurlijk niet dat BV Gaasperdam stil zit. Nee, de afgelopen tijd is er zeker weer het één en ander gebeurd. Zo heeft het bestuur meerdere malen vergaderd waarbij bijvoorbeeld de Open Dag geëvalueerd is, de Grote Club Actie besproken is maar ook bijvoorbeeld de incassoronde aan bod is gekomen.

Om daarmee te beginnen: het lijkt erop dat de inspanningen van de afgelopen tijd zijn vruchten hebben afgeworpen. De penningmeester heeft zijn zaken na hard werken weer op orde waarvoor natuurlijk dank! De overgang naar IBAN had uiteindelijk toch meer werk dan verwacht. Vandaar dat er ook sprake is geweest van twee incassorondes. Het bestuur bedankt u voor uw begrip.

De competitie-afdelingen van zowel de jeugd als de senioren zijn ook druk geweest. Op de site heeft u de verschillende uitslagen van de verschillende speelweken kunnen zien. Ook op Facebook zijn deze uitslagen vermeld. Tevens wordt er elke week een vooruitblik geschreven waardoor iedereen weet wanneer en waar er gespeeld wordt. Een kijkje nemen in onze eigen sporthal is daardoor een stuk makkelijker geworden. Ook is er een agenda op de site geplaatst waarin staat wanneer de teams in sporthal Gaasperdam spelen. Kom dus vooral een kijkje nemen.

Zoals u ook in de vooruitblikken heeft kunnen lezen, doen de verschillende competitieteams het over het algemeen zeer goed. Het bestuur hoopt dat deze lijn de komende tijd vastgehouden kan worden en dat dit aan het eind van het seizoen resulteert in een paar mooie plekken.

Tevens heeft u op de site kunnen lezen dat de Regionale Senioren Kampioenschappen (RSK) weer plaats hebben gevonden. Voor BVG heeft dit een paar mooie ereplaatsen opgeleverd. Wij zijn natuurlijk erg trots op de spelers en feliciteren hun van harte!

Voorts is ook de Grote Club Actie geweest. Uiteindelijk heeft dit, gezien de mindere inspanningen in vergelijking met de afgelopen jaren, een gedegen resultaat opgeleverd. Elke euro is meegenomen en daarom bedanken wij een ieder die loten gekocht heeft. En zoals u gewend bent van ons zullen wij proberen om het geld op een goede manier te besteden aan de vereniging.

Daarnaast is er ook een oproep op de site geplaatst over oude rackets. Tijdens de Open Dag en de jeugdtrainingen hebben wij gemerkt dat er een tekort is aan leenrackets. Vandaar nogmaals deze oproep: Heb jij thuis nog oude rackets liggen waar je niks meer mee doet? Voor de jeugdtrainingen zijn wij op zoek naar rackets die de nieuwe kids kunnen gebruiken tijdens de trainingen totdat ze zelf een racket hebben. Dus heb je nog oude rackets thuis liggen dan zouden wij ze graag willen hebben! Je kan ze inleveren bij één van de bestuursleden, de jeugdtrainers of de zaalbegeleiders. Dank daarvoor!

Ook valt er te melden dat er een Nieuwjaarsactie georganiseerd wordt om nieuwe leden te trekken. Om te weten wat deze actie inhoudt, zult u de komende tijd de site en de Facebookpagina goed in de gaten moeten houden. Daarbij is natuurlijk uw hulp weer noodzakelijk. Dus mocht u een bericht zien over deze actie, deel het dan met uw vrienden!

Voorts komt er, net als elk jaar, weer een kerstevenement aan voor de jeugd. Wanneer dit zal plaatsvinden, zult u zo snel mogelijk te horen krijgen. De komende weken gaan de competities van de jeugd en de senioren gewoon door tot aan de kerstvakantie dat na het weekend van 20/21 december zal beginnen.

Zoals in het bericht van de secretaris stond, is de komende maand de sporthal ’s avonds gesloten op vrijdag 5 december, Sinterklaasavond, woensdag 24 december Kerstavond en woensdag 31 december Oudejaarsavond. De jeugd heeft de gehele Kerstvakantie geen training. Hierover zal nog een bericht geplaatst worden op de site. Voor de senioren en de recreanten is er wel de mogelijkheid om te badmintonnen (tenzij de speelavond valt op bovengenoemde dagen).

Mocht er nog iets te melden zijn, dan zal ik dit zo snel mogelijk doen. Rest mij u heel veel plezier te wensen in het restant van 2014. Maak er een paar onvergetelijke (badminton)weken van!

Namens het bestuur,

Farley Asruf
Voorzitter BV Gaasperdam
voorzitter@bvgaasperdam.nl

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.