Vooruitblik week 8

Dit weekend staan de eerste wedstrijden van de terugronde op het programma. Kortom, we zijn al weer in week 8 beland van de competitie. Deze week staan er voornamelijk wedstrijden gepland in de Bloemhof en/of uitwedstrijden. De jeugd speelt wel thuis, te weten op zondagochtend vanaf half 10 in Sporthal Gaasperdam!

MARTINUS AMSTELVEEN 1 treedt op zaterdagavond om 19.00 aan tegen Duinwijck in Haarlem. Team 1 heeft de punten heel hard nodig want met 18 punten uit 7 wedstrijden en nog twee teams die dezelfde score hebben behaald is het heel spannend onderin in de Tweede Divisie. Handhaving was vooraf het doel en dat is het nog steeds. Hopelijk zijn de spelers tot op het bot gemotiveerd om een goed resultaat te behalen in de badmintonhal van Duinwijck.

MARTINUS AMSTELVEEN 2 staat fier aan kop. Deze trein blijft maar doorgaan en de volgende halte is op zondagochtend de Bloemhof waar Van Zijderveld 6 de tegenstander zal zijn. Ook nu moet een goed resultaat erin zitten voor dit team.

Voor MARTINUS AMSTELVEEN 3 staat er ook op zondagochtend een wedstrijd gepland in sporthal de Bloemhof. Daar is Matchpoint 1 in de Hoofdklasse de tegenstander. Als nummer 1 in de poule mag er een mooie uitslag verwacht worden. Maar er zal in ieder geval gevochten worden voor elk punt.

GAASPERDAM 1 heeft de afgelopen weken de stijgende lijn kunnen vinden met twee zeer belangrijke overwinningen. Hopelijk kunnen ze deze lijn voortzetten tegen Hoogkarspel 1. Op zondagochtend zal deze uitwedstrijd gespeeld worden!

Ook MARTINUS AMSTELVEEN 4 begint zondagochtend vroeg aan haar wedstrijd in de Bloemhof. De Flinters 4 zijn daarbij de tegenstander. Het zou mooi zijn als dit team uit zou kunnen halen zodat de nummer 1 positie nog steeds in beeld blijft. Maar met een tweede plek tot nu toe mag het team al zeer tevreden zijn. Het team kennende zal het in de terugronde alleen maar beter gaan, dus wie weet wat er nog in het verschiet ligt.

MARTINUS AMSTELVEEN 8 is ook op zondagochtend te vinden in de Bloemhof. Zij zullen de arena betreden tegen De Shuttle 1. Dit belooft een zeer zware wedstrijd te worden voor team 8, want De Shuttle 1 staat bovenaan terwijl team 8 te vinden is op de laatste plaats. Aan vechtlust zal het niet ontbreken. Hopelijk levert dit een paar punten (of misschien wel de winst) op!

GAASPERDAM 2 heeft een vrij weekend. GAASPERDAM 3 heeft daarentegen weer een druk programma. Op zondagmiddag spelen zij uit tegen De Stolp en op maandagavond is Olympia Haarlem de tegenstander in onze eigen Gaasperdamhal. Mocht je maandagavond niets te doen hebben, kom dan even kijken bij dit team!

GAASPERDAM J1 speelt tegen Matchpoint J1 in sporthal Gaasperdam. Ook GAASPERDAM J2 speelt in de Gaasperdamhal tegen de Flinters. Beide teams staan in de middenmoot net als onze teams. Dit kan enkel garant staan voor spektakel. Kom dus vooral even kijken!

Nog een reden om te komen kijken zijn natuurlijk onze spelers uit GAASPERDAM C1. Zij spelen ook op zondagochtend tegen Weesp in de eigen hal.

Ook deze week wensen wij alle teams heel veel succes maar natuurlijk vooral heel veel plezier!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.