Van de (nieuwe) voorzitter – 1

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 27 maart jongstleden werd bekend dat Tom Spenner na een jaar zou stoppen als voorzitter van Badmintonvereniging Gaasperdam.

Foto website BVGHierop heb ik, Farley Asruf, mij kandidaat gesteld om de nieuwe voorzitter te worden van BVG. De aanwezige leden stemden unaniem in met mijn kandidatuur. Dank voor het vertrouwen! Langs deze weg wil ik ook Tom bedanken voor zijn inzet het afgelopen jaar als voorzitter van BVG! In dit stuk zal ik mij kort voorstellen, zodat jullie mij iets beter leren kennen.

 Ik ben dus Farley Asruf. Ik ben 21 jaar en studeer op dit moment Politicologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Nadat Iliaz, mijn tweelingbroer, op een open dag van BVG verkocht raakte aan badminton, duurde het niet veel langer voordat ik mijn kicksen aan de wilgen hing om ook te gaan badmintonnen. Inmiddels badminton ik alweer bijna 9 jaar bij deze vereniging. Het afgelopen seizoen heb ik in het combinatieteam van Martinus Amstelveen en Gaasperdam in de 1e klasse competitie gespeeld en ben daar samen met mijn teamgenoten kampioen in geworden.

 Zoals ik tijdens de Algemene Ledenvergadering al aangaf, ben ik van mening dat BVG een gezellige vereniging is, maar dat er ook verbeterpunten zijn. Er kan bijvoorbeeld gedacht worden aan ledenbehoud/ledenwerving, aan de financiën en aan de website. Het komende jaar wil ik mij samen met de andere bestuursleden gaan inzetten om deze verbeteringen in gang te zetten. Daarbij spelen enkele vragen een cruciale rol en zal er naar alle waarschijnlijkheid ook een beroep op u als lid gedaan worden. Mijn motto voor dit bestuursjaar is dan ook: samen kan het beter!

 De komende tijd zal ik mijn best doen om regelmatig een stuk te schrijven voor op de website, zodat u op de hoogte blijft van de bezigheden van dit bestuur! Mocht u al ideeën/opmerkingen/vragen hebben, dan kunt u altijd reageren op deze berichten of door een e-mail te sturen naar voorzitter@bvgaasperdam.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.