Van de voorzitter – 2

 

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat de ALV plaatsgevonden heeft en een maand geleden dat er een voorzittersbericht op de site geplaatst is. Daarom is het nu tijd voor een update.

Een kijkje op de BVG-site leert ons dat het seizoen van de toernooien volop aan de gang is. Tal van Martinus/Gaasperdamspelers hebben de afgelopen weken meegedaan aan verschillende toernooien verdeeld over de verschillende regio’s in Nederland. Vooral bij de toernooien in de buurt van Amsterdam was de opkomst van BVG-spelers dit jaar erg hoog. Zowel op het Weesptoernooi als op het 51e Hoofdstadtoernooi zijn mooie ereplaatsen behaald door onze spelers (zie eerdere berichten op de site). Een hoogtepunt was toch wel het 26-uurstoernooi in Huizen waarbij onze spelers samen met de Martinustoppers de wisselbeker in de wacht gesleept hebben! Proficiat! Verder feliciteert het bestuur ook de teams die kampioen zijn geworden in de nacompetitie, de zogeheten Open Team Kampioenschappen (OTK). Allemaal mooie prestaties!

Als bestuur hebben wij bij de vorige bestuursvergadering besloten om mee te gaan doen met de Week van het Badminton (15-21 september 2014). In deze week zullen wij als vereniging proberen om een Open Dag of Avond te organiseren. Mocht jij een leuk idee hebben of wil jij meehelpen met het organiseren van deze Open Dag, laat dit dan weten door een bericht te sturen naar info@bvgaasperdam.nl. Alle hulp is zeer welkom! Wellicht is het een leuk idee om op basis van de reacties een commissie te maken met vrijwilligers die deze Open Dag zouden willen organiseren in samenwerking met het bestuur. Dus schroom niet en mail mij, ook al denk je dat je bijdrage klein zal zijn!

Daarnaast wil het bestuur u ook nog attenderen op de automatische incasso van de contributie. Helaas is gebleken dat dit vaak mislukt. Dit is niet alleen meer werk voor onze penningmeester, maar dat kost u ook de tien euro korting die u zou krijgen als de transactie wél in één keer was gelukt. Graag wil ik u erop wijzen dat de contributie verschuldigd blijft. Na herinneringen van onze penningmeester, zullen er na 14 dagen aanmaningen volgen (inclusief 25 euro verhoging vanwege administratiekosten). Mocht dit niet leiden tot betaling van het verschuldigde bedrag, dan zal de vordering worden overgedragen aan een incassobureau. Niet betalen betekent ook niet spelen!

Afgelopen weekend (17 mei) was het alweer tijd voor ons eigen Bees-Sport BV Gaasperdam Invitatietoernooi! Het is alweer de 18de keer dat dit toernooi is georganiseerd en het was opnieuw een groot succes! De winnaars van harte gefeliciteerd en de deelnemers hartelijk dank voor uw deelname!

Tevens komt ook weer het Jeugdtoernooi van BV Gaasperdam eraan. Dit toernooi zal op zondag 1 juni plaatsvinden. Het onderdeel Ouder/Kind is net als altijd weer van de partij! Inschrijven kan nog tot aanstaande zondag 18 mei (zie eerdere berichten op de site). Zet 1 juni dus in uw agenda!

Zoals u ziet, zijn wij als bestuur vol in de weer en draait de vereniging op volle toeren! Graag uw reactie met betrekking tot de Open Dag! En heel veel spelplezier de komende weken!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.