Contributie-inningen door ClubCollect

Zoals in de Algemene Ledenvergadering 2015 is besloten, zal de inning van contributies worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies.

Dit levert zowel voor de leden als voor de vereniging voordelen op. Het voordeel voor de leden is het gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).

Wat betekent dit concreet? ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over. ClubCollect zal via SMS en email contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat de ledenadministratie recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en email. Door op een link te klikken, komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kunt u kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL en zijn daarom 100% veilig.

Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande, neemt u dan contact op met de penningmeester (penningmeester@bvgaasperdam.nl). Wanneer u wijzigingen wilt doorgeven over uw rekeningnummer waarvan moet worden geïncasseerd, adres, telefoonnummer of email-adres, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie (ledenadministratie@bvgaasperdam.nl). Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u graag naar de website www.clubcollect.com.

Het Bestuur van BV Gaasperdam

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.