Van de voorzitter – 7

Het is inmiddels alweer tijd voor het zevende bericht van de voorzitter. Met een moyenne van ongeveer één bericht in twee maanden mag ik redelijk tevreden zijn. In dit bericht onder andere de volgende onderwerpen: de ALV, ClubCollect, de toernooien en het afsluitende jeugdevenement.

Ongeveer zes weken geleden was de Algemene Ledenvergadering. Met ongeveer twintig aanwezige leden kan gesproken worden van een redelijke opkomst. Normaliter is het iets drukker. Maar hopelijk had de afwezigheid van de leden een positieve reden. Op de ALV zijn enkele belangrijke zaken besproken, waaronder het overgaan naar een nieuw systeem wat betreft de inning van de contributies. De ALV heeft zich achter het besluit geschaard om door te gaan met deze overgang. Dit is ook de reden waarom de inning van de contributies tot op heden nog niet plaatsgevonden heeft. Er wordt naar gestreefd om de inning eind mei plaats te laten vinden. Of dit mogelijk is, zal nog moeten blijken. Achter de schermen wordt er in ieder geval heel hard aan gewerkt. Binnenkort ontvangt u hier ook bericht over. Mocht u nu al meer informatie willen, dan kunt u kijken op de website www.clubcollect.nl. Ook kunt u binnenkort de concept-notulen van de ALV 2015 in uw inbox verwachten.

Voor een goede overgang naar het systeem van ClubCollect is het daarnaast noodzakelijk dat uw gegevens bekend zijn bij ons. Zijn uw gegevens de afgelopen tijd veranderd? Wilt u dan aub zo vriendelijk zijn om uw juiste gegevens (adres, telefoonnummer, mailadres, IBAN-rekeningnummer) door te geven aan de ledenadministratie? Dit kan door een mail te sturen naar ledenadministratie@bvgaasperdam.nl.

Inmiddels is het seizoen al richting het einde aan het gaan. Dat betekent dat onze toernooien weer op de agenda staan. Zondag 3 mei was het de beurt aan het 18e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi. Het toernooi was een werkelijk succes met prachtige en spannende wedstrijden. De vrijwilligers hebben er weer een topdag van gemaakt met niet alleen een strak wedstrijdschema maar ook door het organiseren van een tombola en het creëren van een spelletjestafel. De kinderen hebben zich hierdoor prima kunnen vermaken. Petje af voor onze vrijwilligers en deelnemers! Inmiddels staat ook het verslag met bijbehorende foto’s ook online: http://www.bvgaasperdam.nl/het-zit-er-weer-op-het-18e-bv-gaasperdam-jeugdtoernooi/

Aanstaande zaterdag 16 mei is het dan weer de beurt aan de volwassenen. Voor de 19e keer zal het BeeS-Sport BV Gaasperdam Invitatietoernooi plaatsvinden in onze eigen sporthal Gaasperdam. Het toernooischema staat al een week online en de toernooi-organisatie heeft er veel zin in. Mocht je niet meedoen en wil je toch een leuke dag? Kom dan gewoon naar de sporthal en kijk naar de leuke wedstrijden!

Het vooruitkijken is natuurlijk ook weer begonnen. Het bestuur en de verschillende vrijwilligers zijn druk bezig met onder andere het organiseren van het afsluitende jeugdevenement. Dit keer is er voor gekozen om naar Attractiepark Hellendoorn te gaan op zaterdag 27 juni. Laat snel weten of je mee gaat en vergeet niet om je briefje in te leveren bij de trainer/begeleider!

Daarnaast zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen ook volop aan de gang. Naarstig wordt er gezocht naar (jeugd) trainers en begeleiders. Ook wordt er gekeken naar de invulling van de huidige en toekomstige sponsoren. Voorts staat de Week van het Badminton weer op de planning! Al met al is de vereniging druk doende. Daarbij is er altijd wel hulp nodig. Lijkt het je leuk om mee te helpen bij het organiseren van één deze activiteiten, laat dit dan weten aan de begeleiders of stuur een mail naar info@bvgaasperdam.nl. Vele handen maken immers licht werk!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.