Nog minder dan 10 dagen! Nieuwjaarsactie bij BVG: betaal geen inschrijfgeld en maak kans op een racket!

Wie heeft er ooit van Dicky Palyama, Eric Pang, Yao Jie, Mia Audina of Lotte Jonathans gehoord? Zij zijn allemaal (vroegere) toppers in de badmintonwereld. Natuurlijk kan maar een klein aantal spelers dit niveau halen maar wat de beoefenaars van deze sport allemaal gemeen hebben is de liefde voor het spelletje, het hele sportieve gebeuren en de gezelligheid met elkaar.

Heb jij nog nooit een shuttletje geslagen? Dan is deze actie wellicht iets voor jou! Bij Badmintonvereniging Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost kun je namelijk twee keer gratis kennismaken met deze sport en onze gezellige vereniging. Ben jij er daarna van overtuigd dat badminton iets is voor jou en schrijf jij je in januari 2015 in? Dan betaal jij geen inschrijfgeld en maak je kans op een racket!

De jeugd van 6 t/m 10 jaar speelt op maandagavond van 17:00 tot 18:00 uur. Daarna speelt de oudere jeugd vanaf 11 jaar van 18:00 tot 19:30 uur. De senioren recreanten spelen op dinsdagavond van 21:00-23:00 uur (inclusief een half uur training, tips en trucs gegeven door een gediplomeerde trainer) en op woensdagavond van 19:00-21:00 uur. De senioren competitiespelers spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur tot 23:00 uur. Op bovengenoemde dagen ben jij van harte welkom om mee te spelen!

Voor meer informatie kun jij telefonisch terecht bij Corrie van Kampen, tel: 020-6974843 of via de e-mail: info@bvgaasperdam.nl

Onze thuishaven is Sporthal Gaasperdam, Ravenswaaipad 5, metrohalte Reigersbos.

Als jij dus lid wordt in januari 2015 dan betaal jij geen inschrijfgeld. Bovendien verloten wij één racket onder alle inschrijvingen in de maand januari. Wees er snel bij en begin goed aan 2015!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.