De Shuttle van: Rosina

Jaja, we gaan met een nieuwe rubriek beginnen op de site en op FB. De bedoeling is dat er stukjes op de site geplaatst gaan worden door verschillende personen. Dit doen we door de fictieve shuttle door te geven aan iemand binnen de vereniging. Die persoon moet dan voor de week erop een stukje op de site schrijven. Deze week heeft Rosina een stukje geschreven voor op de site. Zij nomineert voor volgende week DEMI!

De eerste competitieweek is weer geweest. De dag waar we al een tijdje naar toe leven met zijn allen. Flink aantal teams in nieuwe samenstelling. Met het dropshot toernooi, oefenwedstrijden, zware trainingen van Ralph en Cheryl in ons achterhoofd, moest het nu allemaal samen gaan komen.

Aantal verhuisden naar een nieuwe baan, zo moest ik Marcel even een rondleiding geven op baan 3. De lijnen laten zien en hem ervan overtuigen dat het dezelfde lijnen zijn als baan 1. Korneel had het zwaar, want hij ging voor het eerst in TIEN jaar verhuizen naar baan 2. Dieuwke mocht een hele grote sprong maken van baan 3 naar centre court. Volgens mij voelde zij zich daar wel thuis met een overwinning van de damesdubbel en de single. (Bootcamp heeft geholpen! Keep up the good work!!! )

Voor mij begint deze competitie ook heel anders dan normaal. Wel op dezelfde baan, deels hetzelfde team van vorig jaar en deels met teamleden waar ik in voorgaande jaren al een keertje mee in het team heb gezeten, maar voor het eerst in TIEN jaar superfit….Een jaar lang afvallen, drie maanden drie keer in de week hardlopen, steeds ingemaakt worden tijdens de training door de mannen met de single (Micky, Ferry, Thomas, Youssef, Iliaz, zelfs Korneel en Jeroen heb ik uitgedaagd voor een potje badminton) . In deze wedstrijd moest het allemaal samenkomen. Met bibbers in mijn benen en trillende handen stond ik daar op de baan om vervolgens in de eerste set van mijn single er niets van te bakken. Gelukkig kon ik mezelf in de tweede set herpakken door er in mijn hoofd een trainingspotje van te maken. Met 22-20 hengelde ik hem naar binnen. Derde set had ik eindelijk het gevoel dat ik hoorde te hebben en was ik blij dat ik deze eerste single in de vierde divisie mocht binnen halen. Voor mij voelde het als een Wimbledon finale. Kers op taart voor het harde werk. Nu zorgen dat ik dit voort kan zetten.

Mijn hele team heeft hard gewerkt. Mooie herendubbel en damesdubbel gezien! Thomas en Farley, volgende keer winnen jullie hem. Ik weet het zeker. Single van Marcel was ook erg leuk om naar te kijken. Die ouwe is ook in topvorm! Sandra had nog een beetje last van jetlag, maar als je met een jetlag de dubbel wint, komt de single vanzelf.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat Gaaspertinus 3 er een mooi seizoen van gaat maken, aan de teamspirit zal het in ieder geval niet liggen!

Dan rest mij alleen nog iemand aan te wijzen die het volgende stukje voor de site mag gaan schrijven en dat is DEMI!! Omdat zij dit weekend als enige van haar team alle wedstrijden heeft gewonnen. Ik voel een 4e divisie aankomen, volgend jaar……

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.