Traningskamp Gaaspertinus 2014

Het was een geslaagd weekend!

In het weekend van 12/13/14 september is er een trainingsweekend georganiseerd door een aantal spelers van Martinus/Gaasperdam. Frank, Alexander, Hidde en Mickey hebben een erg leuk en gezellig trainingskamp georganiseerd.

De groep bestond uit 13 spelers die allemaal vrijdag aan het eind van de middag/begin van de avond aankwamen  in de accommodatie.

We hadden een accommodatie in Idskenhuizen in Friesland waar we met zijn allen sliepen. Zaterdagochtend hadden we in een sporthal in Joure 2 uur lang training van toptrainer Dennis Tjin-Asjoe. Dit was een erg leuke training waar iedereen erg enthousiast over was. Verder was er veel tijd voor ontspanning en vermaak. Zo zijn we ook gaan bowlen in Heerenveen en hebben we met 3 kleine motorbootjes het Idskenuizenmeer (Jiskenhúster Mar) en het Koevordenmeer (De Kúfurd) onveilig gemaakt. Die avond hebben we lekker gegourmet met zijn allen en het nog erg gezellig gehad.

Aansluitend stond er op zondag in de Bloemhof een traningswedstrijd gepland als afsluiter van een gezellig weekend en ter voorbereiding op de competitie die deze week van start gaat.

Ik vond het een erg leuk en geslaagd weekend en hoop dat we het volgend jaar weer kunnen doen!

Thomas

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.