De Shuttle van: Rosa

Deze week komt de Shuttle van Rosa Hondeman, speelster van combinatieteam Martinus Amstelveen/Gaasperdam 2! Lees hieronder het leuke verslag en kom er ook snel achter wie er volgende week aan de beurt is……

De vijfde competitieweek is weer geweest . Dit weekend moest ik samen met mijn team uit spelen tegen BV Almere.  In de poule staan we op de zevende plek dus elk punt zou mooi zijn die wij binnen konden krijgen.

We begonnen met de herendubbel van Korneel en Vincent. De eerste set moesten ze nog even inkomen en verloren helaas. De tweede set ging stukke beter maar ze kwamen net iets te kort en verloren die ook helaas.

De volgende partij was de damesdubbel. Cindy en ik haalden de eerste set met 15 binnen. De tweede set ging wat minder en we verloren  met 17. In de derde set pakten Cindy en ik de draad weer op en wonnen  de set met 12. Het eerste punt was binnen.

Frank was aan de beurt om zijn singel te spelen, maar we weten niet zeker of frank gesingeld heeft.

We hebben hem op de tribune namelijk niet lang gemist……

Melissa was dit weekend aan de beurt om vrouwenenkel  1 te spelen. Het was een spannende wedstrijd om naar te kijken. Ze was super zenuwachtig voor de singel, waardoor ze een drie setter nodig had om het tweede punt binnen te halen.

We waren nu op de helft van de competitiewedstrijd en we stonden 2-2 , dus het  leek dat het nog alle kanten op kon gaan.

Vincent speelde de eerste set  goed maar kwam net te kort om de eerste set te winnen. In de tweede set was de tegenstander opeens een maatje te groot en  Vincent verloor de tweede set helaas ook.

De singel van Cindy was super spannend. Ze waren aan elkaar gewaad en het liep steeds gelijk op. De eerste set won ze met 19 en ze verloor helaas de tweede set in de verlenging met 24-22. Cindy gaf alles in de derde set, maar ondanks dat ze alles gaf verloor ze met 22-20.

De twee mixen moesten nu gespeeld worden en we stonden met 4-2 achter.

De eerste mix werd gespeeld door Korneel en mij. Ondanks een topprestatie van Korneel in de mix ging de wedstrijd toch verloren in drie games.

De andere mix van Frank en Melissa gaat elke week beter en ze konden het derde punt binnen halen met 21-19 12-21 14-21.

De uitslag was helaas  5-3 voor de tegenstanders, maar ondanks het verlies hebben wij alweer zin in de volgende competitiewedstrijd op zondagochtend in Heerhugowaard!!

Ik geef de shuttle door aan Marleen, want ik wil nog steeds een loempia  van Anh-tuan!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.