De Shuttle van: Marleen

Iets sneller dan normaal maar hierbij al de nieuwe Shuttle! Vanwege een doordeweekse wedstrijd heeft Marleen haar verhaal al kunnen maken.
Veel leesplezier en we zijn weer benieuwd aan wie de shuttle is doorgegeven……

Hoi allemaal!

Hierbij mijn shuttle. (Bedankt Rosa! Maar voor loempia’s moet je toch echt bij Anh Tuan zelf zijn;-))

Afgelopen dinsdag hadden wij een hele spannende wedstrijd. Mijn team staat een-na-laatste in de poule (we moeten nog even inkomen ahum) en we speelde tegen de laatste, BV Amsterdam in de pijp.

We speelden in een andere formatie dan normaal: Hidde, Jay(viel in voor Thimo, eerst voor Hidde maar dit verhaal bespaar ik jullie), Annemarijn, Shelley en ik.

De wedstrijd begon goed met een winnende pot van Jay en Hidde. Ze speelden erg goed dus het ging vrij makkelijk.

Daarna waren Annemarijn en Shelley aan de beurt met de damesdubbel. De vrouwen aan de overkant bleken helaas te sterk, dus de stand kwam op 1-1.

Toen was het de beurt aan Hidde om te singelen. Helaas kwam hij er niet lekker in, te veel gewerkt en te weinig getraind;-) de jongen waar tegen hij speelde was ook ongeslagen en speelde erg goed!

Nu mocht ik aan de bak. Het leek goed te beginnen, maar niets was minder waar. De dame aan de overkant liep op elke bal en had alles terug. Helaas was haar conditie beter dan de mijne.. ik verloor in 2 sets. Dit maakte de stand 3-1. Het besef kwam dat we wel even iets moesten doen om niet te degraderen ( haha).

Gelukkig won Jay gemakkelijk zijn single, ondanks zijn pijntjes. De eerste set was zelfs 21-4..!

Daarna mocht Annie aan de bak! De eerste set verloor ze helaas, maar tijdens de 2e set ontdekte ze wat ze moest doen om te winnen en pakte ze de 2e en 3e set! Super goed van haar.

Inmiddels stond het dus 3-3 en werd het spannend.

Hidde en ik verloren de mix. Het was niet onze beste dag.

Jay en Shelley wonnen hun mix gelukkig wel. Eindstand: 4-4. Dit zorgt ervoor dat we nog steeds 3 punten boven de laatste staan en nog even safe zijn. We wilden meer punten pakken maar dat is helaas niet gelukt.

Special thanks to Jay this time, 3 out of 3!

Ik geef de shuttle door aan mijn lieftallige ex-teamie Mickey, veel plezier ermee;-)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.