De Shuttle van : Korneel?!?!

He? Mickey “ik dacht dat ik niet kon singelen” Potthoff was toch aan de beurt? Ja dat klopt, Mickey was vorige week aan de beurt. Mickey en zijn team genoten speelden uit tegen Heerhugowaard. Ik heb de wedstrijd gezien en er viel letterlijk geen goed woord over te zeggen. Mickey kon tussen het snikken door nog net over zijn lippen krijgen dat ik volgende week maar iets moest proberen. Dus namens Mickey, welgemeende excuses voor het ontbreken van een stukje vorige week maar iedereen die hun wedstrijd gezien heeft zal begrip op kunnen brengen voor zijn keuze.

Deze week hadden wij (Martinus team 2) geen makkelijke opgave. We staan zelf 8e en laatste en mochten de trotse koplopers van Zijderveld ontvangen in de Gaasperdam hal. Elk puntje telt dus moesten we een goede voorbereiding treffen. Voor de mensen die geen expert zijn in wedstrijdvoorbereiding, er zijn 3 belangrijke elementen:
2 1
 – Goed eten en vooral veel eten. Onze wedstrijden duren immers tot in de late uurtjes en zeker voor de 3e helft moet je niets aan het toeval overlaten.
– Een rel hebben in het team. Niets beters dan een ordinaire ruzie, dat kweekt adrenaline en dat zorgt voor topprestaties. Een potje regenwormen is goed geschikt om dit te bewerkstelligen. Zelfs Rosa kreeg ruzie met iemand die ik verder niet wil noemen omdat ze continu zijn welverdiende steentjes jatte.
 – Een geluksketting vouwen van origamie. Deze kende ik persoonlijk nog niet, maar blijkt erg belangrijk. We zijn zelf maar met z’n zessen maar er zijn wel duizenden geesten, als er maar een paar onze signalen door krijgen kan dat een verschil maken.

Verder nog wat goed nieuws te melden, met name voor mij. Frank zal binnenkort officieel als Dokter Wessels door het leven gaan. Dat betekent dat hij wettelijk verplicht is mij bij te staan in tijden van nood, toch prettig om bij je in de buurt te hebben. Samen met Advocaat Cindy is nu alles geregeld, veiliger dan dit kan het niet worden.
Onze voorbereiding nam uiteindelijk zoveel tijd in beslag dat we bijna te laat kwamen voor de wedstrijd. Eenmaal aan de wedstrijd begonnen viel het toch een tikkeltje tegen. De geesten kwamen niet, het voedsel zat nog in de weg en de adrenaline was weer gezakt. En daarnaast waren de tegenstanders misschien wel iets te goed. Met aanmoedigingen van Elden en onze trouwste fan “mama cindy” (beetje genant, ik weet zowel haar voornaam als achternaam niet…) probeerden we er nog iets moois uit te slepen maar helaas, we werden collectief op de slachtbank gelegd. Zelfs onze MVP Melissa “zenuwen in de single zijn heel fijn” Hondeman kon geen potten breken. Alleen Rosa kon aan de zijde van haar nieuwe vijand nog een puntje binnenslepen, een klein wonder. Eindstand 1-7

De derde helft ging weer gelijk op al moest onze topper Elden het in een drank-wedstrijd afleggen tegen onze tegenstander Haico. Maar uiteindelijk boden we Haico aan de bar dus wel meer tegenstand dan op de baan. Verder hebben we onze andere tegenstander Roy zo ver gekregen om Cindy thuis te brengen helemaal in Hoorn (nee, dat is geen wijk in Amsterdam. Ze hebben er trouwens wel een bioscoop heb ik geleerd, en nee Hoorn is geen dorp). Audrey wilde nog naar een verjaardag maar na een lekker gif-groen drankje was ze opeens de verjaardag vergeten (tip om mee te nemen, drankjes voor de wedstrijd ipv na de wedstrijd).

Al met al dus veel positieve dingen die we mee kunnen nemen na de volgende wedstrijd, die zal zijn in Grootebroek. Ik heb nog niet gegoogled waar dat ligt maar ik bereid me voor op het ergste.

Rest mij de laatste taak om iemand aan te wijzen voor de volgende keer. Geruchten gaan dat het team van Mickey en kornuiten uit het diepste van het dal is geklommen en dat hij mentaal klaar is om hun volgende avontuur op papier te zetten, dus Mickey, succes!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.