Laatste kans: Grote Clubactie 2015: Koop je lot!

Dit is de laatste week om lootjes te kopen voor de GCA! Ik heb inmiddels 3 boekjes binnen die niet helemaal vol zijn. Ik roep onze leden, met name de recreanten en senioren, om nog lootjes te kopen. Dit kan online (https://clubactie.nl/actie/BVGAASPERDAM), maar ook door een mailtje te sturen naar secretaris@bvgaasperdam met naam, adresgegevens, aantal loten en IBAN. Op deze manier kan ik de loten nog toevoegen aan de boekjes van onze jeugd, zodat wij ze nog een leuk bedankje kunnen geven!

De vereniging stelt namelijk verschillende bedankjes beschikbaar voor onze jeugdige lotenverkopers. Dit is gekoppeld aan het aantal verkochte loten! Lotenverkopers die een heel boekje van 20 loten weten te verkopen, worden bijvoorbeeld al bedankt met een cadeaubon van 10 euro! Volle boekjes kunnen ingeleverd worden bij de trainers! Hieronder volgt een overzicht van de bedankjes:

20 loten: naar eigen keus een cadeaubon van 10 euro
40 loten: naar eigen keus een cadeaubon van 20 euro (of 2 van 10 euro)
80 loten: een nieuw racket! 

Daarnaast organiseert de Grote Clubactie een verkoopwedstrijd waarin de jeugdige lotenverkopers ook kans maken op prachtige prijzen! Wil jij, als lotenverkoper, hiervoor in aanmerking komen, dan moet je je via kids.clubactie.nl opgeven!

Degenen die een lot kopen, maken kans op verschillende fantastische prijzen! Dit jaar is de hoofdprijs een geldbedrag van maar liefst 100.000 euro! Ook kan er een auto, fiets of reischeque gewonnen worden! Een lot kost 3 euro en meedoen kan door middel van een eenmalige machtiging. Hier hebben wij als vereniging voor gekozen, zodat onze jeugdige lotenverkopers niet met contant geld over straat hoeven! In november wordt het geldbedrag van de opgegeven rekening afgetrokken. Op dit bankafschrift zal dan ook het lotnummer voor de trekking in december staan!

Help dus onze jeugdige lotenverkopers aan een cadeaubon of racket door vanaf zaterdag 19 september een lot te kopen! Geef de vereniging daarnaast de kans om met de opbrengst leuke activiteiten te organiseren terwijl uzelf kans maakt op prachtige prijzen!

Tot zondag 22 november kunnen er loten verkocht en gekocht worden!

Voor meer informatie: clubactie.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.