Open Avond Maandag 14 september 2015: Kom kennismaken met badminton!

Badminton - banner 2015 open avond

Op maandagavond 14 september vanaf 17 uur tot 21 uur organiseert BV Gaasperdam een Open Dag voor jong en oud, ervaren of recreatief! Kom een kijkje nemen in Sporthal Gaasperdam aan het Ravenswaaipad 5 in Zuidoost (naast de SGR) en ontdek de snelste racketsport van de wereld! De entree is gratis en je wordt begeleid door ervaren trainers. 

Schrijf je in op de Open Avond met iemand die jij kent, want dan krijg jij samen met die persoon 10 procent KORTING op je eerste half jaar contributie!

Badminton is een mooie sport, uitstekend voor je conditie, reactiesnelheid en lichaamsbeheersing. Een sport op een hoog competitieniveau in onze hal. Want de eerste twee teams van BVG, Martinus/Gaasperdam 1 en 2 spelen in de Derde Divisie en behoren daarmee tot de landelijke (sub)top. Een uitdaging voor de meer ambitieuze (jeugdige) sporters.

Maar ook de recreantenafdeling van BVG floreert als nooit tevoren. Vele leden spelen voor hun plezier wekelijks hun partijtje op de dinsdag- en woensdagavond. En daarbij geldt ook dat het sociale aspect van belang is. In SpoGAASPERDAM LOGOrthal Gaasperdam is de ongedwongen sfeer en gezelligheid voor vele leden een van de belangrijkste redenen om lid van deze vereniging te zijn. En dat al jaren. De Open Dag op 14 september is daarvoor een prima start.

Ook voor de jeugd zijn er genoeg mogelijkheden om kennis te maken met de sport. Zij kunnen vanaf 17 uur tot 19.30 uur op spelenderwijs begeleiding krijgen van onze trainers, zodat zij na afloop een goed beeld hebben van onze sport. Tevens is het voor kinderen mogelijk om een shuttle te slaan met hun ouders, broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje, oom of tante! Neem dus het hele gezin mee en raak samen verknocht aan deze mooie sport!

Deel dit bericht via Facebook en zorg ervoor dat velen kennismaken met de gezelligste badmintonvereniging van Amsterdam!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.