Recreanten: Verslag RC Huizen – Gaasperdam

Op 3 maart 2005, een ijzig koude winteravond ging Gaasperdam E/F richting Huizen. Helaas zonder Eddy Holla, want die lag ziek in bed. Wel kregen wij prettig gezelschap van ons aller Corrie, die ons mentaal kwam ondersteunen. Bij binnenkomst in de hal eerst even een bakkie gedaan om wat op te warmen en daarna aan de slag te gaan.

De spits werd afgebeten door Ron Kramer, die in een eerder verslag werd gekenmerkt als ‘de verschrikkelijke’, maar dat valt wel mee hoor. Hij won de partij met 6 – 15 en 8 – 15. Tegelijkertijd speelde ook de tweede heer Ron Kikkert, die ondanks hevige strijd verloor met de cijfers 15 – 13 en 15 – 8.

Gaasperdam E/FDe eerste dames enkelpartij werd gespeeld en gewonnen door Sara Wiesemann met de cijfers 11 – 13 en 8 – 3. Ja, dat kan echt: winnen met 8-3 achterstand, wanneer je de tegenstander zo laat lopen dat zij zichzelf voorbij loopt en op moet geven. De tweede dames enkelpartij werd gespeeld door Annie Hezel, die kort voor de wedstrijd nog even ge├»nstrueerd werd omtrent de regels en lijnen van het enkelspel. Wat bleek namelijk… Annie had nog nooit een enkelspel gespeeld. Dat was overigens niet te merken aan haar spel, want dat was van grote klasse. Dat zij de partij toch (in drie games) verloor doet niets af aan haar prestatie (11 – 8, 10 – 13 en 11 – 7).

De beide dubbelspellen werden vrij eenvoudig gewonnen, zodat de tussenstand op 2 – 4 stond. Verloren kon er in ieder geval niet meer worden!

De eerste mix-partij van Sara en Ron Kramer werd routineus gewonnen met de cijfers 5 – 15 en 5 – 15. Annie en Ron Kikkert hadden iets meer moeite met de tegenstanders en verloren hun partij met 15 – 7 en 15 – 11. Achteraf bleek dat Ron Kikkert werd afgeleid door de schuddende benen van een der toeschouwsters (naam bekend bij de redactie), wat natuurlijk een goed excuus is.

Met een totaaluitslag van 3 – 5 was het een goede avond voor Gaasperdam. De volgende tegenstanders kunnen ‘de borst nat maken’, want de leden van het team gaan steeds beter spelen. Wegens een gebrek aan wijn in de kantine van Huizen werd niet te lang gezellig nageborreld, maar enkele leden van het team schijnen dat nog te hebben goed gemaakt in de kantine van Gaasperdam.
Ron Kramer

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.