Jeugd: Geen hoofdprijs voor Hans van Os jr. in Almere

In het weekeinde van 5 en 6 maart 2005 werd in Sporthal De Toekomstgroep te Almere het Trofea Junior Masters toernooi 2005 gespeeld, georganiseerd door BV Almere.

Er werd aan dit toernooi deelgenomen door circa 120 spelers van verschillende verenigingen in de categorie onder 11, onder 13 en onder 15 jaar. BV Gaasperdam werd in de categorie onder 15 jaar vertegenwoordigd door Hans van Os jr.

JM Almere 2005: Selena Piek en Hans van Os jr...In het heren enkel verloor Hans de halve finale met 5 – 15 en 8 – 15 van de latere winnaar Stephan Branderhorst BV Almere).

In het heren dubbel verloor Hans met partner Jacco Arends (BC Duinwijck) de halve finale met 11 – 15 en 11 – 15 van Joshua Tan (Van Zijderveld) en Jordy Hilbrink (De Racketeers).

In het gemengd dubbel haalde Hans en partner Selena Piek (Van Zijderveld) de finale. Echter ook hier zat ‘veelvraat’ Stephan Branderhorst succes in de weg: ondanks goed spel werd met 11 – 15 en 11 – 15 verloren van Stephan en partner Monique Slaman (BV Almere).

De resultaten van Hans tijdens dit toernooi kun je hier bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.