Recreanten: Gaasperdam E1 verliest in RC van IJmond E1

Gaasperdam E1 speelde op 10 maart 2004 tegen IJmond E1. Ondanks dat de uitslag van 1 – 7 misschien anders doet vermoeden, werd met hart en ziel gestreden voor de broodnodige winstpunten.

Ron Kramer speelde de eerste partij tegen een opponent waarvan in de uitwedstrijd nog vrij eenvoudig werd verloren. Deze partij eindigde na 3 zeer inspannende sets echter in een overwinning voor Ron.

Ron Kikkert, die zich speciaal voor deze avond een snel kapsel had laten aanmeten (wat overigens enige tijd verborgen ging onder een baseball-cap?), moest zijn partij helaas staken vanwege een blessure. Hij kwam de rest van de avond niet meer in actie (althans niet op de baan).

Zowel Linda de Vos als Sara Wiesemann verloren hun enkelspel, ondanks de door hun getoonde inzet. De potentie om winstpartijen te spelen is mijns inziens zeker wel aanwezig, mits de dames wat "gemener" gaan spelen.

De herendubbel van Ferry Anholt en Ron Kramer begon goed, maar de eerste set eindigde toch in 14 – 17 voor de tegenpartij. In de tweede set leken beide heren met een mysterieus virus besmet, waardoor deze set met 0 – 15 dramatisch werd verloren. Indien dit probleem zich in toekomstige partijen blijft voordoen is enige mental coaching voor de heren wellicht een optie. De damesdubbelpartij van Linda en Sara werd met de cijfers 2 – 15 en 6 – 15 verloren.

De afsluitende mix-partijen (Ron Kramer en Sara / Ferry en Linda) werden beide in 3 spannende sets verloren. Daar had zeker meer in gezeten!

Al met al was het toch een leuke avond aangezien de partijen zeker niet kansloos werden verloren. De eerstvolgende wedstrijd (uit tegen Onze Gezellen) zal zeker positief worden beïnvloed door de inmiddels opgedane wedstrijdervaring….

Ron Kramer

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.