Competitie: Suzanne Mulkens licht favoriet in Keukenhoftoernooi Lisse

In het weekeinde van 13 en 14 maart 2004 wordt het 33ste Keukenhoftoernooi gespeeld, georganiseerd door BV Lisse. Deelnemers namens BV Gaasperdam zijn: Lafina Hulshof, Renie Muller, Suzanne Mulkens en Bas van Os. In een door BV Lisse uitgegeven persbericht wordt Suzanne Mulkens (zie foto) zelfs vermeld als licht favoriet in het vrouwenenkel in het A-toernooi.

— Persbericht —

Suzanne Mulkens

In het weekeinde van 13 en 14 maart a.s. zal een record aantal deelnemers uit binnen- en buitenland weer in actie komen op de badmintonbanen van sporthal Meerzicht. Die dagen wordt namelijk het alweer 33e Keukenhoftoernooi verspeeld. De organiserende vereniging BV Lisse mag zich verheugen op ruim 140 deelnemers, die op zaterdag van 09.00 uur tot 23.00 uur en op zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur meer dan 270 partijen zullen afwerken. Een heel karwei dus voor de toernooicommissie, om alles binnen de tijd in goede banen te leiden. En met de komst van een groep uit Belgie, heeft het Keukenhoftoernooi wederom een internationaal tintje.

Het Keukenhoftoernooi kent deelname in vier klasses, te weten A, B, C en D. Met al vele jaren een steeds terugkerend deelnemersveld, zien we ook deze editie weer veel bekende gezichten. Zo is de winnaar van het A-toernooi 2003 in het mannenenkel, Erik Bokhorst, ook dit jaar van de partij. Van Bokhorst, uitkomend voor landskampioen Conservatrix Velo uit Wateringen, wordt verwacht dat hij ook dit jaar met de eer zal gaan strijken. In het vrouwenenkel zijn Karin Stokman van Duinwijck (Haarlem) en Suzanne Mulkens van Gaasperdam (Amsterdam) licht favoriet.

In het A-toernooi zullen de Lisse-spelers Edwin Dierckxsens, Janneke Stuijfzand en Bianca Dijkstra de thuisclub vertegenwoordigen en in het B-toernooi mannenenkel staat Marcel Fauth, ook BV Lisse, als 1e geplaatst.

De meeste Lissers vinden we in de C-klasse. Met name van de vrouwen worden hier goede resultaten verwacht. Zo staat Nicole Opdam maar liefst in drie onderdelen (VE, VD en GD) op een geplaatste positie. In de D-klasse hebben dit jaar ook weer een aantal jeugdleden van Lisse ingeschreven.

Al met al staat de BV Lisse een mooi sportweekend te wachten, met badminton op hoog niveau. Op zondag zullen vanaf 13.00 uur de finales in alle klasses beginnen. Voor sponsors, supporters en bezoekers staan het hele weekeind voldoende tribunes opgesteld, er is een badmintonstand en er zijn leuke prijzen te winnen met de Tombola. Plaats van handelen is sporthal Meerzicht, en de toegang is op beide dagen gratis.

— Einde persbericht —

De homepage van BV Lisse kun je hier bekijken.