Carnavalsfeest geslaagd!

Het was weer een geslaagd feest: 23 februari 2002 werd er door de Activiteitencommissie eindelijk een feestje voor de "volwassenen" georganiseerd. We dachten dat doen we wel even, maar niets dan dat.

Eerst waren we van plan de nieuwjaarsborrel als een nieuwjaarsfeest te presenteren. Maar wat bleek: er was geen weekend vrij in januari vanwege de competitie. Dan maar februari. Ook erg onhandig vanwege de vakanties en natuurlijk geen nieuwjaar meer. Dus een ander thema: Carnaval. Wel wat laat voor Carnaval maar wel heel hilarisch als iedereen verkleed komt. Er is dan meteen een leuk sfeertje (dachten we).

Voor veel mensen al een reden om dus niet te komen. Jammer hoor!!! Dit heeft ons dus vele avonden gekost om mensen over te halen dit geweldige feest bij te wonen. Jullie hebben wat gemist!!!

Ondanks dat werd uiteindelijk het feestje toch wel zeer geslaagd. De opkomst was helaas erg gering, 65 personen (inclusief de Activiteitencommissie, 10 personen en aanhang). Er zijn toch wel 127 "volwassen" leden en aanhang maakt toch zeker wel 200 personen.

Van deze 65 personen waren er maar liefst 2 (plus 2 aanhang) van de recreanten 1ste groep en 2 van de woensdag 2de groep (leden van de Activiteitencommissie niet meegerekend). Dit stelde ons zeer teleur omdat één van onze doelstellingen is: binding met de vereniging en dus de leden onderling. Hopelijk kunnen we de volgende keer wel op meer respons rekenen van deze groep zodat competitiespelers én recreanten op feesten vertegenwoordigd zijn zodat we één grote familie worden.

Het feest was dus zeer geslaagd, om ongeveer 22:00 uur waren de meeste mensen aanwezig in toch wel zeer leuke en originele creaties. En wat wij hoopten werd bereikt: De sfeer zat er meteen in. Eén en ander werd opgeluisterd door DJ Richard, met karaoke en rookmachines. Er werd lekker gedanst, gegeten, gezongen en natuurlijk gedronken.

De bar werd bezet door oud-badmintonners Henk en Marieke Boolman, eveneens in leuke creaties. En toen was het twee uur ’s morgens en zeer vermoeid en zeker voldaan, zijn we na het opruimen naar huis toe gegaan.

Er zijn gedurende de avond foto’s gemaakt. Wil je weten wat je toch echt gemist hebt, het "fotoboek" is ter inzage. En voor de mensen die aanwezig waren, leuk om herinneringen op te halen en allemaal tot de volgende activiteit.

Namens de Activiteitencommissie,
Corrie van Kampen en Sandra Janz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.