Recreanten: BV Gaasperdam in Voorjaarstoernooi De Blijkklappers

Op zondag 21 maart 2004 had een aantal recreanten van BV Gaasperdam zich voor de tweede keer ingeschreven voor het Voorjaars- en Invitatietoernooi georganiseerd door badmintonvereniging De Blijkklappers te Nederhorst den Berg.

Guus, Ferry, Herman en HarryWe hadden met z`n allen afgesproken bij sporthal De Blijk om even tien uur en langzaam kwamen we allemaal binnen.

Na inschrijven werden we ingedeeld in 4 poules van elk 8 koppels. Drie herenpoules van 4de klasse / recreant, 3de klasse en 2de klasse tot en met overgangsklasse en vanwege het geringe aantal inschrijvingen een damespoule van allerlei sterktes bij elkaar.

De koppels Fred Kempers / Sander Steggerda (beiden competitiespelers in de 4de klasse district), Harry Enninga / Guus Wiesemann en Herman Esveld / Ferry Anholt werden in poule 3 ingedeeld. Francis en Dylan Lee Meeuw Kjoe (vader en zoon) in poule 2, een slag hoger dan wij.

Dylan en FrancisFred en Sander moesten de spits afbijten. Die partij verloren ze maar net, niets aan te doen. Hierna kwamen de anderen van poule 3. Guus en Harry wonnen nog de meeste partijen daarna Herman en Ferry en als laatste Fred en Sander.

Francis en Dylan deden het beter: zij hebben de eerste plaats bereikt (zie foto). Na de prijsuitreiking kreeg iedereen nog een klein presentje: deze keer in de vorm van een klavertje vier. We hebben met ons groepje nog even nagezeten aan de bar en onze prestaties doorgenomen, waarna we moegestreden huiswaarts zijn gekeerd.

Het was weer een leerzame dag geweest…

Herman Esveld

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.