Jeugd: Hans van Os in JM-toernooi BV Almere

Op 20 en 21 maart 2004 organiseerde Badminton Vereniging Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere het Trofea Junior Master Toernooi 2004. Dit toernooi maakt deel uit van het door de Nederlandse Badminton Bond ingestelde Junior Master toernooicircuit. Het toernooi telde 182 deelnemers, waaronder spelers van regionale trainingscentra, topsportsteunpunten of deel uitmakend van de nationale jeugdselecties (15 uit België). Totaal moest de organisatie 358 partijen verwerken. BV Gaasperdam werd in de categorie onder 15 jaar vertegenwoordigd door Hans van Os jr..

Hans van Os jr.In het heren dubbel werd Hans met partner Jacco Arends (BC Duinwijck), nog aangeslagen door zijn nederlaag in de singles eerder die dag, reeds in de eerste ronde uitgeschakeld. In het gemengd dubbel had Hans ook al niet veel geluk: zijn partner Yik Man Wong (De Pellikaan) had zich wegens ziekte afgemeld en haar plaatsvervangster Monique van der Woude (Hoornse BV) moest vóór de tweede ronde vanwege een blessure opgeven.

In het heren enkel tenslotte was de plaatsing verstoord door het afmelden van de Nederlands Kampioen onder 15 jaar, die zwaar favoriet was voor de eerste plaats. Hierdoor werd al in de halve finale de eigenlijke finale gespeeld (de wedstrijd tussen de nummer 2 en 3 geplaatste spelers). Hierin was Stephan Branderhorst (BV Almere) duidelijk de sterkere (15 – 9, 15 – 4), waarna de finale voor hem nog slechts een formaliteit bleek.

De resultaten van Hans tijdens dit toernooi kun je hier bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.