Recreanten: BV Gaasperdam in Double Touch toernooi BV Zeeburg

Op zondag 14 maart 2004 hebben enkele recreanten meegedaan aan het "3de Double Touch" Zeeburg Open recreantentoernooi, georganiseerd door BV Zeeburg. Om 11:00 uur was het verzamelen bij onze sporthal, zodat wij gezamenlijk de reis naar stadsdeel Oost konden maken. Wij moesten ons om 11:30 uur inschrijven zodat het toernooi om 12:15 uur kon beginnen.

Ron en JanDit toernooi wordt op een leuke manier in elkaar gezet en wel als volgt: Je speelt in een poule-systeem, je speelt precies 12 minuten en daarna heb je 3 minuten om te wisselen. De punten worden gewoon doorgeteld. Sommige van ons wonnen hun partij dan ook met 33 – 3 (Herman en Guus). Na de eerste drie partijen worden de sterke en de minder sterke in aparte poules ingedeeld: de A-klasse en de B-klasse. Hierin speel je weer drie partijen, daarna speel je een kruispartij en daarna voor de uiteindelijk plaats.

Het toernooi was om 16:15 uur afgelopen, dus in vier uur tijd moest je acht partijen spelen. Herman Esveld en Guus Wiesemann (ongeveer 200 jaar ervaring) zaten in de A-klasse. Helaas hebben Herman en Guus in hun laatste partij de winst laten liggen (11 – 11) en moesten zij genoegen nemen met een gedeelde 6de plaats.

Ferry Anholt, Ron Kikkert, Ron Kramer, Jan Niemeijer, Jenny Jacobs en Linda de Vos speelden in de B-klasse.

Het is een gezellige dag geworden (Ajax gewonnen, PSV verloren). Dit is precies een soort toernooi wat geschikt is voor onze recreanten. Volgende week gaan wij naar Nederhorst den Berg (toernooi van de Blijkklappers), dit is ongeveer een gelijkwaardig toernooi. Ik heb gehoord dat er nog plaatsen zijn, dus zou ik zeggen: kom op recreanten, schrijf je in voor dit toernooi. Corrie, Ferry en Guus weten wel wat jullie moeten doen…

Hopelijk tot ziens,

Guus (met veel spierpijn) Wiesemann.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.