Jeugd: Verslag tweede ronde Champions League

Zondag 15 februari 2004 was alweer de tweede dag van de Champions League. De jeugdspelers kwamen weer vol enthousiasme naar Sporthal De Toekomstgroep in Almere om hun tweede poulewedstrijd te spelen.

Na bijna allemaal nederlagen van vorige week, wilden de kinderen nu extra graag winnen. Maar helaas is het dit keer nog steeds niet gelukt.

Team 1 (De Shuttlemeppers) had het dit keer een stuk moeilijker dan de vorige keer. Na een 6 – 2 nederlaag van de vorige keer, verloren ze nu met 8 – 0. Team 2 wist jammer genoeg nu ook weer niet te winnen. Zij verloren met 7-1.

In team 3 was een invaller geregeld voor de geblesseerde Jason Stormer. Een andere fanatieke speler uit onze tweede trainingsgroep, namelijk Maurice Hervie, wilde graag voor hem invallen. Maurice deed heel erg zijn best om samen met de rest van het team deze keer wel te winnen, maar de tegenstander was sterker. Ze verloren met 8 – 0.

Team 4, bestaande uit Renso Huiser, Michael Boateng, Merle van Dijk, Eveline de Vos en de afwezige Maria Homen, wist net als de vorige keer een gelijk spel te behalen. Dit team dat gevormd is uit kinderen uit onze beide trainingsgroepen voor recreanten, doet het tot nu toe het beste in de Champions League. Renso en Michael (zie foto) wisten allebei hun singel daverend te winnen, terwijl de dames het wat moeilijker hadden.


Ons jongste team 5 bestaande uit Daan Helsloot, Axel Uiterwaal, Luc van Zalen, Maaike Janz en Lee-Wen Omar (zie foto), deed het ook niet slecht. Dit keer kwamen de punten van Axel die zijn singel won en de mix van Luc en Lee-Wen.

De helft van de Champions League zit er op en we hopen nog steeds op minimaal één overwinning per team.

En zolang iedereen het naar zijn zin heeft en er veel plezier is, dan zien we dat zeker nog wel gebeuren.

Patricia van Oers
Begeleider Champions League

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.