Jeugd: Verslag competitieweek 9

Afgelopen zondag 12 december stonden de wedstrijden uit ronde 9 op het programma. Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

Gaasperdam A2 – Slotermeer A3 (5 – 3)
Oriana KeulenGaasperdam A2 moest het opnemen tegen Slotermeer waartegen ze de uitwedstrijd met 4 – 4 gelijk hadden gespeeld. De heren enkelspelen gingen ondanks hevig verweer van vooral Sven Anholt helaas beide verloren (0 – 2). Oriana Keulen keek in de eerste set van de damesenkel al snel tegen een achterstand aan, maar won uiteindelijk in 2 sets (1 – 2). Bij Sacha van Veen vlogen in haar single de shuttles als straaljagers links en rechts voorbij haar tegenstandster; ze was dan ook snel klaar (2 – 2). De herendubbel ging helaas weer naar de sterke heren van Slotermeer (2 – 3), waarna Oriana en Sacha de stand door het damesdubbel te winnen weer rechttrokken (3 – 3). De mixen moesten dus de beslissing brengen. De eerste mix met Sven en Oriana wonnen in 2 sets van de sterke eerste mix van Slotermeer (4 – 3). Ondertussen hadden Sacha en Maurits Lesmeister hun mix ook gewonnen met behulp van Sacha’s onhoudbare smashes en Maurits steeds beter wordende spel (5 – 3).

Van Zijderveld A3 – Gaasperdam A3 (5 – 3)
Gaasperdam A3 wist deze tegenstander in de thuiswedstrijd nog op een gelijkspel te houden. Zonder thuisvoordeel lukte dit echter net niet en werd met 5 – 3 verloren.

Gaasperdam B1 – Almere B3 (0 – 8)
Eevneals in de uitwedstrijd verloor Gaasperdam B1 ook de thuiswedstrijd met 8 – 0. Wel moet worden gezegd dat de singles van Ravi Moerahoe en Rosa van de Water niet zonder slag of stoot gewonnen werden gegeven. Ook de laatste mix van Ravi en Rosa werd op het nippertje in de 3e set met 13 – 15 verloren.

Almere B2 – Gaasperdam B2 (7 – 1)
Na een goeden prestatie vorige week moest Gaasperdam B2 op bezoek bij de toppers van Almere B2. De spelers van Gaasperdam B2 waren niet opgewassen tegen het spel van de tegenstanders en verloren met grote cijfers.

Gaasperdam C1 – Martinus Amstelveen C2(3 – 5)
Net als in de uitwedstrijd wist Gaasperdam C1 net niet te winnen van Martinus Amstelveen C2. Alon Niessen maakte indruk door met verzorgd spel zijn eerste single te winnen.

Gaasperdam D1 – Martinus Amstelveen D1 (2 – 6)
Gaasperdam D1 verloor uit nog met 7 – 1 van Martinus Amstelveen D1. Ditmaal werd een iets betere prestatie neergezet. De punten kwamen op naam van Mickey Potthoff en Freek Plak die beiden hun single wisten te winnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.