Competitie: Gaasperdam 1 bezorgt Almere 4 een pijnlijke nederlaag

Koploper Gaasperdam 1, uitkomend in de derde divisie afdeling 5, heeft zaterdagavond 11 december 2004 in Sportcomplex De Toekomstgroep Almere 4 een pijnlijke nederlaag bezorgd. De Gaaspers pakten de winst met 7 – 1 en lieten Almere 4 met lege handen achter. Het lukte de technisch begaafde Almeerse spelers niet om van Gaasperdam een wedstrijdpunt af te snoepen.

In de single won eerste heer Korneel Duyvensteyn in twee games van Raymond Bonsee (1 – 0). Björn Coltof stond toe dat de getalenteerde Stephan Branderhorst van Almere de zaak weer rechttrok door zijn single in twee games te verliezen (1 – 1). Suzanne Mulkens won haar single in 2 games van Monique Slaman (2 – 1) en Anna Lam won vrij eenvoudig omdat tegenstandster Merel Oosterling haar partij, toen ze nog maar net begonnen was, moest opgeven als gevolg van een enkelblessure (3 – 1).

Na de singles een 3 – 1 voorsprong voor Gaasperdam 1. Bas van Os en Korneel hadden het moeilijk tegen invaller Robert Hellings en Raymond Bonsee. In de derde game van het herendubbel had Almere 4 nog een 8 – 0 voorsprong, maar het werd uiteindelijk toch 15 – 11 voor Gaasperdam (4 – 1). Het damesdubbel tegen Monique Slaman en Merel Oosterling ging in twee games naar Suzanne en Anna (5 – 1).

In de mixen wonnen Anna en Björn in 3 games van Robert Hellings en Merel Oosterling (6 – 1). Bas en Suzanne hadden weinig moeite met Monique Slaman en Stephan Branderhorst (7 – 1).

Met deze overwinning blijft Gaasperdam 1 koploper met 2 punten voorsprong op Lisse. Almere 4 moet zijn best doen om degradatie te ontlopen.
Hans van Os (ontleend aan de site van BV Almere)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.