Jeugd: Hans van Os jr. wint enkelspel Junior Masters Amersfoort

In het weekeinde van 26 en 27 februari 2005 heeft het AA Drink Junior Masters toernooi plaatsgevonden, georganiseerd door BC Amersfoort te Amersfoort.

Logo BC Amersfoort

Er werd aan dit toernooi deelgenomen door circa 150 spelers van verschillende verenigingen in de categorie onder 11, onder 13 en onder 15 jaar. BV Gaasperdam werd vertegenwoordigd door Hans van Os jr.

In het gemengd dubbel in de categorie onder 15 jaar verloren Hans en partner Selena Piek (Van Zijderveld) de kwartfinale met 7 – 15, 15 – 12 en 10 -15 van Marco de Jager (ATP/ELO) en Kirsten Pastijn (DKC).

Hans van Os: ouderwets op dreef...Beter ging het in het heren dubbel waar Hans met partner Jacco Arends (BC Duinwijck) moeiteloos de finale haalde. Tegen het fysiek sterkere duo Joshua Tan (Van Zijderveld) en Jordy Hilbrink (De Racketeers) ging het de hele wedstrijd gelijk op. In de beslissende derde set kwamen Hans en Jacco nog met 12 – 8 voor maar verloren uiteindelijk met 11 – 15, 15 – 11 en 12 – 15.

In het enkelspel kwam Hans maar moeilijk op gang en mocht het in de halve finale opnemen tegen Jordy Hilbrink. In de eerste set wist Hans nog terug te komen van een 9 – 14 achterstand, maar verloor ondanks goed spel de set alsnog. Hierdoor was Hans echter wel weer ouderwets op dreef en won uiteindelijk met 16 – 17, 15 – 7 en 15 – 3. In de finale speelde Hans tegen (de licht geblesseerde) Marco de Jager. In de tweede set gaf Marco nog goed tegenspel, maar kon niet voorkomen dat Hans uiteindelijk met 15 – 2 en 15 – 9 de overwinning opeiste.

De resultaten van Hans tijdens dit toernooi kun je hier bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.