BeeS-Sport hoofdsponsor 14de Invitatietoernooi BV Gaasperdam

Op zaterdag 24 april 2010 van 9:00 tot 21:00 uur vindt in Sporthal Gaasperdam voor de 14de keer het Invitatietoernooi BV Gaasperdam plaats georganiseerd door BV Gaasperdam.

Er kan worden gespeeld in de onderdelen Vrouwen Dubbel, Mannen Dubbel en Gemengd Dubbel. Er kan worden deelgenomen vanaf het recreantenniveau.

Op dit moment zijn wij hard bezig met het benaderen van sponsors. Tot onze grote vreugde hebben wij BeeS-Sport (zie ook de website van BeeS-Sport) bereid gevonden op te treden als hoofdsponsor van het toernooi.

Vanaf nu spreken we daarom van het 14de Bees-Sport Invitatietoernooi BV Gaasperdam.

BeeS-Sport is de grootste badmintonspecialist in Flevoland. Bij BeeS-Sport kunt u schoenen passen, rackets proberen en rekenen op gepast advies.

Ga eens langs bij de vestiging van BeeS-Sport in Sporthal de Toekomstgroep of bekijk de website www.BeeS-Sport.nl. Ook voor squash- en tennisartikelen bent u van harte welkom.

Wij zijn heel blij met BeeS-Sport als hoofdsponsor. Wij zijn nog steeds op zoek naar sponsors. Kandidaat sponsors kunnen persoonlijk of middels e-mail contact opnemen met de toernooicommissie.

Patricia van Oers
toernooileider

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.