Jeugd: BV Gaasperdam goed vertegenwoordigd in toernooi Conquesto

Juegdspelers van BV Gaasperdam hebben het afgelopen weekeinde deelgenomen aan het jeugdtoernooi van de badmintonvereniging Conquesto te Zoetermeer. Er deden 17 verenigingen mee met in totaal 122 deelnemers. Gaasperdam werd vertegenwoordigd door: Stijn van Dongen, Maddie van Kampen, Dion Keulen, Oriana Keulen, Marina van Os, Tim de Swaan en Josephine Wentholt. Gaasperdam leverde de volgende prestaties:

In de categorie onder 11 jaar haalde Tim de Swaan de halve finale in het heren enkel. Hij verloor van Stijn van Dongen die uiteindelijk in het heren enkel de 1e plaats behaalde. In het gemengd dubbel haalde Stijn va Dongen met Josephine Wentholt, die zowel in het dames enkel als het dames dubbel de halve finale verloor, de 2e plaats.

In de categorie onder 15 jaar verloor Dion Keulen in het heren enkel de halve finale. Beter ging het in het heren dubbel waar hij met partner Luciƫn van Pamelen (De Ritte) de 2e plaats haalde. In het gemengd dubbel won Dion Keulen met Maddie van Kampen, die zowel in het dames enkel als het dames dubbel de halve finale verloor, de 1e plaats. Marina van Os behaalde met Patty Wehrmeijer (Velo) in het dames dubbel de 2e plaats.