Jeugd: BV Gaasperdam sterk in jeugdtoernooi Conservatrix/Velo

Jeugdspelers van BV Gaasperdam hebben dit weekeinde deelgenomen aan het jeugdtoernooi van de badmintonvereniging Conservatrix/Velo te Wateringen. Er deden 16 verenigingen mee met in totaal 149 deelnemers. Gaasperdam werd vertegenwoordigd door: Mireille van Daal, Stijn van Dongen, Cindy van der Horst, Maddie van Kampen, Dion Keulen, Joël van de Lichte, Chantal Mulkens, Tim de Swaan en Josephine Wentholt. Gaasperdam leverde de volgende prestaties:

In de categorie onder 11 jaar haalde Tim de Swaan de halve finale in het heren enkel en behaalde hij samen met Stijn van Dongen de 2e plaats in het heren dubbel. Josephine Wentholt behaalde met Audrey Oeij (van Zijderveld) de 2e plaats in het dames dubbel.

In de categorie onder 13 jaar behaalde Joël van der Lichte met partner Michael Spruijt (van Zijderveld) de 1e plaats in het heren dubbel.

In de categorie onder 15 jaar behaalde Dion Keulen de 2e plaats in het heren enkel. Maddie van Kampen behaalde de 2e plaats in het dames enkel en samen met Désirée Jacquet (Swindregt) de 1e plaats in het dames dubbel.

In de categorie onder 17 jaar haalde Chantal Mulkens de halve finale in het dames enkel en met partner Joren van Ligten (Almere) de 1e plaats in het gemengd dubbel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.