Inschrijvingen 18e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi geopend!

De inschrijving voor het 18e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi is geopend. Het toernooi zal plaatsvinden op zondag  3 mei 2015 in Sporthal Gaasperdam te Amsterdam Zuidoost. Dit toernooi is vooral bedoeld voor de beginnende jeugd. De poules zullen niet alleen ingedeeld worden op leeftijd, maar ook op speelsterkte. Hierdoor blijft het toernooi voor iedereen leuk en gezellig.

Er kan gespeeld worden in de volgende onderdelen: Jongens Enkel (JE), Meisjes Enkel (ME), Jongens Dubbel (JD), Meisjes Dubbel (MD) en Ouder/Kind (OK). De inschrijfkosten zijn 6,50 euro per speler per onderdeel. Jeugdspelers, spelend in de seniorencompetitie, zijn uitgesloten van deelname. Inschrijven kan via badmintonnederland.toernooi.nl (zoek op ‘18e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi’) of door een email te sturen naar jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl. Kijk voor het toernooireglement op badmintonnederland.toernooi.nl.

LET OP! De inschrijving sluit op 19 april 2015.

Graag verwelkomen wij je, namens de toernooileiding, op zondag 3 mei 2015 bij badmintonvereniging Gaasperdam! Vergeet niet om deze datum in jouw agenda te zetten!

 Iliaz Asruf
Toernooileiding 18e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi
jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.