Update: Martinus 3 Regiokampioen na een 4-1 winst! Gaasperdam 2 verliest helaas met 2-3

UPDATE: Zaterdagavond heeft Martinus 3 ervoor gezorgd dat het regiokampioenschap in de Hoofdklasse meegebracht is naar huis. In een leuke wedstrijd tegen Hoogkarspel 1 werd er met 4-1 gewonnen. Dat betekent dat Martinus 3 in juni in Zutphen zal strijden om het Nederlands Kampioenschap in de Hoofdklasse. Zie onze facebookpagina voor de foto!

Helaas heeft Gaasperdam 2 eerder op de dag niet weten te winnen. Het werd 2-3 in het nadeel van onze spelers. Al met al kan het team terugkijken op een heel mooi seizoen!

—-

Aanstaande zaterdag zullen de kampioenen van de regio het tegen elkaar opnemen tijdens de Regiokampioenschappen in de sporthal van BV Almere. Dit betekent dat onze kampioenen, Martinus 3 en Gaasperdam 2, ons eer zullen gaan verdedigen. Gaasperdam 2 speelt op zaterdag om 13.00 uur tegen de winnaar Rackmindo 1 – Ijmond 4. Mocht deze wedstrijd gewonnen worden dan zullen zij de finale gaan spelen om 16.00 uur. Hierbij zal de kampioenstitel van de 4e Klasse op het spel staan.

Voor Martinus 3 geldt dat zij direct zullen aantreden in de finale tegen de kampioen uit de andere poule van de Hoofdklasse, te weten Hoogkarspel 1. Deze wedstrijd zal om 16.00 uur starten.

Tijdens dit kampioenstoernooi zullen er vijf wedstrijden gespeeld worden. Dit zijn de Mannenenkel, de Vrouwenenkel, de Mix, de Mannendubbel en tot slot de Vrouwendubbel. De heer en dame die de enkels hebben gespeeld mogen niet deelnemen aan de mix. Voor beide teams geldt dus dat drie gewonnen partijen de winst zullen opleveren!

Mochten de teams de finale winnen, dan zullen zij op 20 en 21 juni afgevaardigd worden naar Zutphen waar de NK voor Regioteams op het programma zal staan.

Het bestuur wenst beide teams heel veel succes! Mocht je tijd over hebben, kom dan gezellig langs. Ook andere teams van Martinus zullen strijden tijdens deze Regiokampioenschappen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.