Inschrijving voor het 17e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi nog een paar dagen geopend!

Inschrijving voor het 17e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi nog een paar dagen geopend!
Schrijf je snel in!

De inschrijving voor het 17e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi is nog een paar dagen geopend. Het toernooi zal plaatsvinden op zondag  1 juni 2014 in Sporthal Gaasperdam te Amsterdam Zuidoost. Dit toernooi is vooral bedoeld voor de beginnende jeugd. De poules zullen niet alleen ingedeeld worden op leeftijd, maar ook op speelsterkte. Hierdoor blijft het toernooi voor iedereen leuk en gezellig.

Er kan gespeeld worden in de volgende onderdelen: Jongens Enkel (JE), Meisjes Enkel (ME), Jongens Dubbel (JD), Meisjes Dubbel (MD) en Ouder/Kind. De inschrijfkosten zijn 6,50 euro per speler per onderdeel. Jeugdspelers, spelend in de seniorencompetitie, zijn uitgesloten van deelname. Inschrijven kan via badmintonnederland.toernooi.nl (zoek op ‘17e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi’) of door een email te sturen naar jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl. Kijk voor het toernooireglement op badmintonnederland.toernooi.nl.

LET OP!  De inschrijving zal sluiten op 18 mei 2014.

Graag verwelkomen wij je, namens de toernooileiding, op zondag 1 juni 2014 bij badmintonvereniging Gaasperdam! Vergeet niet om deze datum in jouw agenda te zetten!

Farley Asruf
Toernooileiding 17e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi
jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl

 

 

Winkeloord Info: www.winkeloord.nl (tel.: 0294-281426)

Sporthalwww.sporthalgaasperdam.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.