De Shuttle van: Demi

Jaja, het is tijd voor de tweede ‘De Shuttle van…’. Vorige week heeft Rosina Demi genomineerd. Demi nomineert voor volgende week BIANCA! Hieronder volgt Demi’s stukje. Veel leesplezier toegewenst!

Het tweede competitieweekend is weer geweest, met weer thuiswedstrijden in diverse sporthallen. De eerste twee teams speelden zaterdagavond in de sporthal van Gaasperdam en de rest van alle teams mocht aantreden op een mooie zonnige zondagochtend in de Meerkamp of in de Bloemhof. Ook werd er nog op zondagochtend in de sporthal van Gaasperdam gespeeld.

In opvolging van het leuke stukje dat Rosina had geschreven die mij de ‘fictieve shuttle’ heeft doorgegeven, ga ik ook even beginnen over de wisseling van banen. Na al die jaren dat ik achterin het hoekje stond te spelen in de Bloemhof tegen een muur (wat soms wel prettig is) zijn we dit weekend naar het midden van de Bloemhof verhuisd.

Dit weekend moest ik samen met mijn team tegen BV Almere spelen. Een team dat kampioen wil/moet worden. Zo gezegd: ‘Maak je borst maar nat!’. Voordat ik begin over de wedstrijden wil ik eerst even Annemieke, Felicia en Mickey welkom heten in het team, dat verder bestaat uit Jeroen, Evelien en Iliaz. Overigens hadden Jeroen en Evelien hun dochtertje Fleur meegenomen, die voor dit weekend onze mascotte was.

Let’s go!! We beginnen zoals gewoonlijk met de herendubbel, die door Mickey en Jeroen werd gespeeld. Helaas werd deze, net zoals vorige week, in 3 sets verloren. Volgend weekend moet die overwinning er toch wel in zitten, zou je zeggen.

Toen werd het tijd voor de damesdubbel, overigens mijn favoriete onderdeel. De eerste set hadden we oké gewonnen, het ging niet super goed, maar ook niet super slecht. De tweede set gingen de dames van Almere beter en aanvallender spelen. Het ging dan ook niet helemaal goed en we verloren dan ook de tweede set. Voor mijzelf was het geen lekkere wedstrijd, er zaten fouten in en het ging niet zoals ik wilde. Evelien heeft mij erdoorheen getrokken. Vervolgens was het de derde set ‘verstand op nul’ en gewoon alles eruit halen!! Nou daar ga je al 0 – 3 achter. Tja en nu…. oké de focus moest terugkomen. Zo liepen we op een gegeven moment uit naar een 11 – 9 voorsprong in de derde set. Op een gegeven moment stond het 22 – 22 en ja ik moest serveren en ik dacht bij mijzelf: ‘gewoon normaal serveren zoals je altijd doet en je hebt er nog geen één uit of in het net geslagen dus dat gebeurt nu ook niet.’ En hij ging eroverheen en met de mooie dropjes van Evelien stond het 23 – 22. En opnieuw mocht ik serveren en ik dacht hetzelfde en hij ging er gewoon overheen en hoppa de pot was even later binnen en hadden wij de derde set met 24 – 22 gewonnen.

Het stond 1 – 1. Toen kwamen de singles, daar ga ik het niet te lang over hebben, want de mixen waren leuker om te zien. De eerste mix werd gespeeld door Mickey en Felicia. Hun eerste echte competitiewedstrijd samen. Helaas werd deze in drie sets verloren, maar voor een eerste wedstrijd samen ging het goed. De woordjes ‘hup hup hup’ van Felicia zullen we nog vaker terug horen in de mix. Toen was het duo Iliaz en Evelien aan de beurt, vorig weekend ging het nog niet zo lekker, dus daar moest verandering inkomen. Helaas werd deze wedstrijd niet gewonnen, maar het ging wel al veel beter dan vorige week.

Conclusie: Almere was te sterk voor ons team.

Op naar het volgende competitieweekend met in ons achterhoofd het woord ‘Focus’.

Dan mag ik nu de ‘fictieve shuttle’ doorgeven aan iemand en die volgende week een stukje mag gaan schrijven en dat is……. Bianca!! Wij vragen Bianca haar stukje voor volgende week maandag te mailen naar info@bvgaasperdam.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.