Hans van Os jr. wint 2 finales in Amersfoort

Jeugdspelers van Gaasperdam hebben deelgenomen aan het jeugdtoernooi van de BC Amersfoort te Amersfoort. Dit toernooi maakt deel uit van het ‘junior master’-circuit. Ditmaal waren ook diverse deelnemers uit Duitsland aanwezig. Gaasperdam werd vertegenwoordigd door Hans van Os jr. en Josephine Wentholt.

In de categorie onder 13 jaar won Hans van Os jr. in het heren enkel zijn poulewedstrijden. In de kwartfinales moest hij vervolgens reeds aantreden tegen één van de Duitse kanshebbers voor de titel, de boomlange Adrian Gevelhoff. Na een bloedstollend gevecht wist Hans de partij met 17 – 16 en 15 – 13 in zijn voordeel te beslissen. In de halve finale werd relatief eenvoudig (15 – 5, 15 – 5) gewonnen van Marco de Jager (ATP/ELO). In de finale stond een tweede Duitser op het programma, de sterke Philippe Craul. Na een spannend gevecht won Hans uiteindelijk met 15 – 9 en 15 – 11.

In het heren dubbel wist Hans samen met partner Marco de Jager eenvoudig de finale te winnen van Jacco Arends (Duinwijck) en Arnold Dam Wichers (ATP/ELO).

In het gemengd dubbel verloor Hans met partner Sophie Esser (Swish) de halve finale.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.