Hans van Os jr. wint 3 finales in Almere

Jeugdspelers van Gaasperdam hebben deelgenomen aan het jeugdtoernooi van de BV Almere te Almere. Dit toernooi maakt deel uit van het ‘junior master’-circuit. Er waren 140 deelnemers die gezamenlijk zo’n 300 partijen speelden. Gaasperdam werd vertegenwoordigd door Rutger Buis, Dion Keulen, Stijn van Dongen, Nick van der Houten, Hans van Os jr., Tim de Swaan en Josephine Wentholt.

Inde categorie onder 11 jaar verloor Josephine Wentholt met partner Natascha Barning (van Zijderveld) in het dames dubbel de finale.

In de categorie onder 13 jaar wonnen zowel Stijn van Dongen als Hans van Os jr. in het heren enkel hun poulewedstrijden. Na een tussenronde mochten Hans en Stijn het tegen elkaar opnemen. Ondanks dat Stijn erg goed partij wist te geven, wist Hans de onderlinge partij te winnen. In de halve finale wist Hans met veel moeite in 3 sets te winnen van Jacco Arends (Duinwijck), zodat hij in de finale moest aantreden tegen de als eerste geplaatste favoriet Ralp Hetharia (Almere). Ralph won de eerste set nog met 15 – 13, maar moest helaas vanwege een slepende blessure opgeven. Hierdoor behaalde Hans zonder verder spelen de eerste plaats.

In het heren dubbel wist Hans samen met gelegendheidspartner Jacco Arends eenvoudig de finale te winnen.

In het gemengd dubbel won Hans met partner Sophie Esser (Swish) de finale in 3 sets van Jacco Arends en Iris Tabeling (van Zijderveld).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.