Jeugd: Aankondiging 6de BV Gaasperdam Jeugdtoernooi

Op zaterdag 29 maart 2003 wordt voor de 6de keer het jeugdtoernooi van de Badminton Vereniging Gaasperdam gespeeld. Dit toernooi wordt gesponsord door:

Algemeen
Dit evenement vindt plaats zaterdag 29 maart 2003 in Sporthal Gaasperdam.
Het toernooi wordt georganiseerd voor jeugdspelers spelend in de jeugdcompetitie van seizoen 2002 / 2003 en vooral voor jeugdspelers die nog geen competitie spelen.

Jeugdspelers die seniorencompetitie spelen zijn uitgesloten.

Discipline
Gespeeld kan worden in de spelsoorten Enkelspel, Herendubbel, Damesdubbel en Ouder-Kind. Hierin speelt één ouder met een kind. Iedere jeugddeelnemer mag zich maximaal 1 keer per onderdeel inschrijven. Deelnemers dienen er rekening mee te houden dat zij eventueel meerdere partijen direct achter elkaar moeten spelen.

Speelgerechtigdheid
Speelgerechtigd zijn alle junioren -lid van de NBB- spelend in de jeugdcompetitie, of recreanten jeugd onder de 17 jaar. De toernooileiding kan spelers, die zich naar haar oordeel te laag inschrijven, in een hogere categorie plaatsen. De spelers worden zoveel mogelijk in een poule van eigen speelsterkte ingedeeld.

Wedstrijdsysteem
Het toernooi wordt gespeeld volgens het poulesysteem. Geprobeerd wordt om de deelnemers per onderdeel minimaal 4 partijen te laten spelen. Degene die zijn/haar partij wint, telt de volgende partij op dezelfde baan waar hij/zij zojuist heeft gespeeld. De winnaar is verantwoordelijk voor het doorgeven van de uitslag aan de toernooileiding.

Inschrijving
Een ieder dient zich apart in te schrijven. Een inschrijfformulier kun je hier downloaden.

Indien je geen partner voor het dubbelspel hebt, dan kan de toernooileiding een partner voor je zoeken. Vul in dit geval bij DUBBELPARTNER het woordje WANTED in. Dit is echter nog geen garantie dat je kunt spelen. Pas wanneer een partner beschikbaar is, kan je worden ingedeeld.
Het volledig ingevulde formulier kun je zenden aan:

Badminton Vereniging Gaasperdam

p/a Miranda Voorn

Hugo de Grootstraat 38

1215 EA HILVERSUM

De inschrijving voor het toernooi sluit op 10 maart 2003 of eerder wanneer het maximale aantal inschrijvingen is bereikt. Inschrijving verplicht tot betaling.

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro voor het enkelspel en 4,00 euro voor een dubbel, per onderdeel per persoon. Het inschrijfgeld dient te worden voldaan in de sporthal voor aanvang van het toernooi.

Lokatie en speeltijd
Gespeeld zal worden in:

Sporthal GAASPERDAM

Ravenswaaipad 5

AMSTERDAM-ZUIDOOST

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is de speeltijd van 09:00 uur tot circa 19:00 uur. Iedereen dient uiterlijk 08:45 uur aanwezig te zijn. Er zal gespeeld worden op 9 banen. Als bij de inschrijving een e-mailadres is ingevuld, zal de uitnodiging en routebeschrijving per e-mail worden verstuurd.

Shuttles
Shuttles zijn te koop bij de toernooileiding.
Er wordt gebruik gemaakt van:

– Break 103 of ESPE 96, veren shuttles voor de hoogste klasse.

– Mavis 300 Yellow, nylon voor de lagere klassen.

Overig
In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooicommissie.

De Nederlande Badminton Bond, de Stichting Sporthal Gaasperdam noch de Badminton Vereniging Gaasperdam (waaronder de toernooicommissie) stelt zich aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel opgedaan op of tijdens het toernooi.

De Nederlande Badminton Bond, de Stichting Sporthal Gaasperdam noch de Badminton Vereniging Gaasperdam (waaronder de toernooicommissie) stelt zich aansprakelijk voor verlies, diefstal van of schade aan persoonlijk eigendom.

Tot Slot
Wij hopen jullie een bijzonder prettig en sportief toernooi te kunnen aanbieden en wensen jullie veel succes!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.