Competitie: Verslag Duinwijck 13 – Gaasperdam 6

Op zondag 4 december 2005 moest team 6 uit spelen tegen Duinwijk 13.

De eerste heren singel, gespeeld door Hans van Os, werd gewonnen in 3 sets. In alle 3 de sets stond het 11 – 11!!!! Het was dus erg spannend (0 – 1). De tweede heren singel, gespeeld door Arno Bouwens die ZWAAR verkouden was, werd helaas verloren (1 – 1).

Toen was het de beurt van Remke Albers in de eerste dames singel. Na een goede tip van onze ZWAAR verkouden Arno won Remke deze singel (1 – 2). Vervolgens mocht Dieuwke de Vries de 2de dames singel spelen. De eerste set ging vrij makkelijk (0 – 11) doordat de tegenstandster een hoop fouten maakte. De 2de set ging moeilijk maar werd toch gewonnen (1 – 3).

Toen moesten de dubbels gespeeld worden. De heren hebben hard gestreden, maar Arno’s ZWARE verkoudheid (en de afwezigheid van onze Glenn) was nog niet over en verloren de heren de dubbel (2 – 3). Vervolgens mochten de dames de dubbel spelen. Dat ging redelijk goed en hebben de dubbel ook gewonnen (2 – 4).

De winst lag in de handen van de mixen. De mixen werden tegelijk gespeeld, omdat we weer eens LAAT klaar waren. Onze ZWAAR verkouden Arno speelde samen met Remke en verloren deze wedstrijd na ook hard gestreden te hebben (3 – 4). Het kwam nu aan op de mix van Hans en Dieuwke die ook niet altijd even soepel liep, maar werd toch gewonnen.

Eindstand: 3 – 5

Dieuwke de Vries

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.