Competitie: Verslag Babyland toernooi 2005 te Drachten

Het weekend van 26 en 27 maart 2005 vond het paastoernooi in Drachten plaats. Zoals elk jaar ging er een afvaardiging van Gaasperdam heen om daar hun badmintonkunsten te laten zien. Dit jaar waren van de partij: Korneel Duyvesteyn, Dion Keulen, Ginette Germs, Nick van den Houten, Lafina Hulshof, Suzanne Mulkens, Bas van Os, Marcel Panse, Ben Steven, Miranda Voorn en onze supporter Ivo.

Zaterdag stond iedereen nog vol goede moed op de baan. Suzanne en Bas vertegenwoordigden Gaasperdam in de A-klasse, de rest van het gezelschap nam deel in de B-klasse. Iedereen kwam wel een ronde verder. Maar helaas bleven er niet veel spelers over die zondags ook nog mochten aantreden. Suzanne en Bas hadden in de A hun poule in de mix gewonnen en ook in de B werden ze maar niet uitgeschakeld. Suzanne won ook samen met partner Jessica Ottenhof (BC Slotermeer) hun poule in de damesdubbel. Verder kwamen Marcel en Lafina in hun mix zover dat ze ook zondag het veld op mochten. Moet er wel bij zeggen dat de rest ook goed gepresteerd heeft.

Helaas werd Suzanne, die toch al een paar weken geveld werd door de griep, hier weer door overvallen. Gevolg was dat ze al haar partijen die ze zondag nog moest spelen heeft opgegeven. Erg jammer, want kansen op finaleplaatsen waren er naar mijn inzien zeker. Marcel en Lafina waren de pineut: zondagmorgen om 09:00 uur werden ze verwacht op het veld te staan. En daar stonden ze. Na 3 sets zwoegen (vroeg op de baan is ook niet alles) werden ook zij uitgeschakeld. Geen finaleplaatsen voor Gaasperdam dit jaar in Drachten.

Dat een weekend was van veel gezelligheid staat vast!!!!! Zaterdagavond met z’n allen plus de Slotermeer-clan gegeten bij Yankee Doodle. Nadat we ons allemaal vol gegeten hadden, vervolgden we de reis naar ons logeeradres. Op de parkeerplaats van Yankee Doodle was het nog een hele bevalling. 11 Mensjes moesten in 2 auto’s gepropt worden. Gelukkig zijn Ivo en Miranda in het bezit van een stationcar. Ook in de kofferbak was nog plaats voor 2 personen. Het gelukkige duo Nick en Dion waren daar erg blij mee.

Aangekomen op ons logeeradres, de kampeerboerderij in Bakkeveen, was het tijd voor ‘mexicanen’. Het werd een dolle, gezellige boel, waarbij Dion en Nick werden ingewijd in het spel met alle gevolgen van dien. 1 Ding staat vast: de tranen biggelden bij iedereen over de wangen van het lachen. Na het mexicanen denk je lekker te kunnen slapen, maar nee… met 11 Gaasperdammertje op 1 slaapzaal… onmogelijk!

Conclusie Paastoernooi Drachten: sportief gezien geen uitblinkers, maar voor de rest veel lol / gezelligheid.

Op naar het volgende toernooi!
Lafina Hulshof

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.